Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum hiç 1.4 140 hp motora lpg takan oldumu yada duyduğunuz. Bu arada düz vites işi kesinleşti. Hepinize teşekkürler

Yazık olur heralde arabaya. Düşünün 55 liralık arabada bagajı bi açıyosun, içerde tüp. Bana tuhaf geliyor.

A14NET link' Alıntı:
Yazık olur heralde arabaya. Düşünün 55 liralık arabada bagajı bi açıyosun, içerde tüp. Bana tuhaf geliyor.

tabi orası doğru. sadece sordum bazı sitelerde landırenzo (ismi tam böyle olmayabilir) marka bir lpg nin hiç bir sorunu olmadığını performansınında hiç bir olumsuz yönde etkilenme olmadığını söylemişler sadece merakımdan sordum belki biraz fazla gezeriz diye sormuştum  005hihih

joseph33 link' Alıntı:

link için  thnxx  şimdi bakıyorum

düşündüm gerçekten yazık olur yani 1.6 115 hp ye tam gider ama benim düşündüğüm 1.4 140hp düz vites cosmo

Eğer gerekli garantiyi veriyorlarsa yazık olmaz zaten eninde sonunda bütün LPG markaları turbo motorlara montaj yapacak tabi prins önce başlamış tabrik etmek lazım. Murat bey taktırarak hepimiz için kobay oldu ama zaten prins bayi insigna 1.4 montajı, VW 1.4 TSI montajı yapmış sorun çıkmamış o nedenle düşünülebilir. başka kafanızda soru işaretleri varsa Murat beye ulaşmanızı öneririm.

2005 yılında ford focus ghia aldım 2,5 yıl benzinle bindim yaklaşık 60000km yaptım fakat benzine dayanamadığım için sattım. ha o zaman LPGli araçlar LPG motora zarar veriyor diye daha düşük fiyata satılıyordu. Hem orjinalliği bozulmasın hem de satarken ucuza gitmesin LPG bizi bozar dedim,  şimdiki aklım olsa 1 dakika düşünmezdim walll Tecrübe etmemiş kişilere sorarsanız takmamanız gerektiğini ekonomi istiyorsanız dizelini alın diyeceklerdir ama önemli olan kullanan kişilerden bilgi almak.

Daha gecen hafta insigniateam de garantili bir lgp den dolayi motor pert oldu insignia 1.6t de bizim araclar daha uyumlu degil arkadaslar acele etmeyin ilk takildiginda sorunsuz gorunebiliyor ama sonradan problem cikabilir kestirmek zor su durumda ben bekleyin derim

şu anda tek bildigim sorunsuz marka prins. sanırım  o da pistonları çelik olanlarla degiştirdigi için bir sorun çıkmıyor

Bilmiyorum ama 55 milyar verip bagajda lpg tüpüyle gezmek bana pek doğru gelmiyor bence motor hak ettiği benzini yesin napalım kıyacağız benzine. Hele hele insignia gibi d segmentindeki araca lpg takmak yakışmaz ya arabanın tüm havasını bozar. Benim şahsi görüşüm 1.4 140 hp yi alıp 10 lt ortalama yakalasın yeter. Ama illede tasarruf diyorsanız 1.3 dizel alın biraz performansdan yoksun ama okonomik açıdan süper. Orası size kalmış artık. Bu arada ben aracı bu yaz alırsam yani 1.4'ü ama 2013 de 1.6 120 hp dizel gelirse kafamı duvardan duvara vururum  walll

011zaa 011zaa 011zaa

cyener07 link' Alıntı:
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum hiç 1.4 140 hp motora lpg takan oldumu yada duyduğunuz. Bu arada düz vites işi kesinleşti. Hepinize teşekkürler
cyener07 link' Alıntı:
Bilmiyorum ama 55 milyar verip bagajda lpg tüpüyle gezmek bana pek doğru gelmiyor bence motor hak ettiği benzini yesin napalım kıyacağız benzine. Hele hele insignia gibi d segmentindeki araca lpg takmak yakışmaz ya arabanın tüm havasını bozar. Benim şahsi görüşüm 1.4 140 hp yi alıp 10 lt ortalama yakalasın yeter. Ama illede tasarruf diyorsanız 1.3 dizel alın biraz performansdan yoksun ama okonomik açıdan süper. Orası size kalmış artık. Bu arada ben aracı bu yaz alırsam yani 1.4'ü ama 2013 de 1.6 120 hp dizel gelirse kafamı duvardan duvara vururum  walll

011zaa 011zaa 011zaa

Zaten siz sorduğunuz için LPG konusu açıldı eğer insigniateam forumuna bakarsanız motoru eline alanda var 60000kmdir sorunsuz binende ve araç fiyatları 60-70bin lira olmasına rağmen. O forumu takip ederken LPG konusunda Gökhan_55 arkadaşımız yazmış "bizim milletin karnı açtır ama kuyruğu diktir" diye hatta fıkrasını bile anlatmış.

joseph33 haklısınız.
ama şu 1.6 120 hp dizel motor hakkında ne düşünüyorsunuz ne zaman gelir sizce? Beklemeye değermi?

Geri