Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Araç otomatik vites düşürüyor hız azalınca.
onun dışında vitesi istediğiniz zaman küçültme şansınız var.

Yok şöyle tirptironikte yani +/- de kullanıyoruz diyelim arac 2 viteste en sona kadar bastık ama vitesi artdırmadık biraz sonra kendi yükseltiyormu vitesi

Zannetmiyorum
Hic de denedim

Peki çok  thnxx

Arkadaşar geçen bir arkadaşımla konuştum. diyorki madem bu araca 55 milyarı gözden çıkardın 7 milyar daha ver cruze dizel al dedi. Benim bir an için iyi bir fikir olduğu geçti aklımdan ama vaz geçtim. Çünkü hem 2.0 motor vergisi. Hemde chevrolete güvenmemem. Sizcede haklımıyım siz ne dersiniz astranızı dizel cruzeye değişirmisiniz. Bu arada curzenin içi ve dışının görünüşü gerçekten süper.

dışı güzel ama astranın içiyle kıyas bile edilmez ama siz sedan mı hb mi istiyorsunuz önemli olan bu ayrıca 2.0 160 hp lik gm motoruda çok cimri bir motor değil 8-9 lt arası yakıyor tek fark dizel kullanması yıllık vergi farkı zaten baya fazla

Ne cruzmuş be arkadaş, hem 7 milyar fazla vereceksin hem de vergiyi daha fazla ödeyeceksin...e tabii arkadaşın dediği gibi hb mi istiyorsun sedan mı, ihtiyaçlar belirler bunu...Ama bmwye mercedese audiye binemiyorsan ve bütçen de 50-55 milyar arasıysa opel astra j hb kategorisinde en mantıklı ve en yakışıklı tercih...

cruze larda afl yok öncelikle.
birde dış dizayn olarak astranın yanından geçemez bence.

Benzilileri çok sorunlu. Dizeli araştırdım ama herkez vergisi çok diye çekiniyorlar. Ama donanım haberde dizelini almış bir arkadaşla konuştum şimdilik memnun  arabayı beğeniyor bir sorun çıkmadı diyor. Bilmiyorum yani dizel cruze astraya değişilirmi. Ama dizelide iyi seçenek gibi geliyor gözüme. Siz ne dersiniz

canım kardesım hangısını istiyorsan al araba ısı keyıf ısıdir.astra cosmoyla basladın takıp ettıgım kadarıyla cruze dizelden cıktın bu sordukca farklı segmentlere kadar gıder aynı fıyata 180 lık ınsıgnıa da alabılırsın 7 bın lıra ek verdıkten sonra ornegın insignia astraya degısılırmı degısılır :) konuyu okuyorum yok sumu bumu bence arac alamazsın gıbıme ghelıyor sen ama hadı hayırlısı

Geri