Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Araç ihtiyacınızın aciliyetine bağlı bekleme olayı ama ben 2013 sonlarına doğru(tamamen tahmin) gelmesini bekliyorum. Yıllık km düşük ise 1.4 t dizel gelene kadar geçici çözüm olabilir. Hatta zarar etmeyeyim dersenizde 2. el az km 1.4 T astralara bakarsanız dizel geldiği an takasa verir dizele geçersiniz kaybınızda en az olur.

Not: 1.3 dizelden memnun kalmayanlar chip yaptırıp nerdeyse 1.6 dizel değerlerine yaklaşıyorlar.Bu da bir seçenek.

Ben cip mip olayına girmem ama acil almak zorunda da değilim yani 2013 rahatlıkla bekliyebilirim ama kararsız kaldım işte. Ne zaman gelir diye şimdi dediğiniz gibi 2013'ün sonlarında gelirse çok beklemiş olurum ama değermi onuda bilmiyorum kararsız kaldım. Birde 1.3 dizele cip taktırınca yakıt noluyor aynısı gibimi  ve garantiden çıkıyormu?

Olacak ise motor değişikliğini en erken makyajlı kasa ile yaparlar buda 2014 demektir.

O zaman şu kışı atlatalım 1.4 140 hp  ;)

Araç almayı düşünüyorsanız gerçekten ve maddi durumunuzda müsaitse hiç beklemeyin.
Daha öncede bu durumda kalmıştım.Şu model kasa değiştirecek, yok opel dizel araç mı çıkaracak beklesem mi derken zaman aktı gitti.gerçi maddi olarak imkanım yoktu ocak 2011 başladım araç bakmaya kısmet kasım ayına çıktı.sonra dedim boşuna stres yapmışım.bu aracın 1.6 dizeli yok. 1,3 lük kadarda yol yapmam ne gerek var dedim manuel araç bakmama rağmen gittim 1,4 turbo otomatik aldım.
Hayalimde ki araç dizel otomatik insignia oda 98 lira.İmkanım olursa alırım. :)
O nedenle çopk araştırın güzel lakin, hayallerinizi ertelemeyin, zaman çok çabuk geçiyor.
İmkanımız olsaydı üniversiteyi arabalı okumak isterdim hele astram olsaydı off diyorum. ;)
Alın keyfini çıkarın, zamanı gelince çok eskitmeden yeni çıkan kasayı alırsınız. :)
Ben yinede size 1,4 turbo otomatik için hayırlı olsun diyorum. ;)

tomacco bey (gerçek adınızı bilmiyorum)çok teşekkür ederiyorum iyi niyetiniz için ama şuan tam olarak maddi durum yok diyelim biraz daha biriktirip kredi işinde çok zorlanmak istemiyorum doğrusu. Ama otomatik değil düze karar verdim %90. Beklemekte riskli dediğiniz gibi ama işin sonunda da pişmanlık olabilir bakıcaz hayırlısı. Ama eğer o 2.0 160 hp dizel insignia bende olsaydı daha ne isterdim işte a donanım motor gücü yakıt herşey bu modelde birleşmiş ama dediğiniz gibi 98 bin  68lookk

cyener07 link' Alıntı:
Ben cip mip olayına girmem ama acil almak zorunda da değilim yani 2013 rahatlıkla bekliyebilirim ama kararsız kaldım işte. Ne zaman gelir diye şimdi dediğiniz gibi 2013'ün sonlarında gelirse çok beklemiş olurum ama değermi onuda bilmiyorum kararsız kaldım. Birde 1.3 dizele cip taktırınca yakıt noluyor aynısı gibimi  ve garantiden çıkıyormu?

Chip yapılan aracın yakıtının düştüğü söyleniyor.

cyener07 link' Alıntı:
tomacco bey (gerçek adınızı bilmiyorum)çok teşekkür ederiyorum iyi niyetiniz için ama şuan tam olarak maddi durum yok diyelim biraz daha biriktirip kredi işinde çok zorlanmak istemiyorum doğrusu. Ama otomatik değil düze karar verdim %90. Beklemekte riskli dediğiniz gibi ama işin sonunda da pişmanlık olabilir bakıcaz hayırlısı. Ama eğer o 2.0 160 hp dizel insignia bende olsaydı daha ne isterdim işte a donanım motor gücü yakıt herşey bu modelde birleşmiş ama dediğiniz gibi 98 bin  68lookk
Rica ederim,ismim Mehmet.REsmin altında forum üyeleri olarak ismimizi yazmaya çalışıyoruz.siz de yazasanız isminizi buluşmalarda kolaylık hitapta kolaylık yaşarız.
En güzeli içinize ne zaman sinerse o zaman almak tabiki.Bende Forumu nerdeyse 9 ay okudum herşeyi sordum sonra aracı test edip, Bismillah deyip aldık. :)
Yine burda aklınıza takılın soruları sorup aklınızda soru işareti kalmadan aracı almak mantıklı.Bende kredi çekmeden alayım diye bekledim.Sonrasında anneanneden kredi alacağımız tutarı alınca, aylık taksitlerimizi ona ödemeye başladık.
Sizde bankadan kredi almamaya çalışın boşuna vade farkı ödeniyor birde vaktinde ödememe durumunda sıkıntı yaşıyabilir insan.varsa aileden birileri ona ödersiniz borcunuzu en temizi.

Yani benim düşüncem şu ne kadar krediyi azaltırsam benim için o kadar iyi. Ama 2013'ü beklermiyim %50 yani hayırlısı bakalım. Ama şu an şu kışı atlatalım sonra almak için biraz hareketlenirim

Arkadaşlar bi sorum olacak. Otomatik vitesde +/- de kullanırken gaz kesiciye girince kendi atıyomu yoksa sen vites yüklestincemi yükseliyo yani gaz kesiciye girince bir süre sonra kendimi atıyor +/- de

Geri