Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Bazdn hizli kaldirirsaniz hemen birakiyor bazen fren yapmaya devam ediyor tek problemi bu

GNSpower link' Alıntı:
Cosmo gerçektende bu arabanın hakkı olan donanım seviyesi bende Cosmo tavsiye ederim size. Active Select içinde açıkçası arabayı seri kullanmak istiyorsanız düz vitesi, arabada keyif çatmak istiyorsanız Active Select'i tavsiye ederim.
dogan gaza sert yuklendımmı ben duz vıtesı aramıyorum actıve select te.

bulent_tnt link' Alıntı:
dogan gaza sert yuklendımmı ben duz vıtesı aramıyorum actıve select te.

Sadece yüklenmeyle bir fark yok ama debriyajın sağladığı performans numaralarına ihtiyaç duyuyorum bazen açıkçası abi. (:

GNSpower link' Alıntı:
Sadece yüklenmeyle bir fark yok ama debriyajın sağladığı performans numaralarına ihtiyaç duyuyorum bazen açıkçası abi. (:
evet o dogru ama
sen duz vıtese ozle duyuyosun
duz kullananda trafıkte keske otomatık olsaydı dıyor
bu hep boyledeır hep fazlasını oıster ınsan dimi

bulent_tnt link' Alıntı:
evet o dogru ama
sen duz vıtese ozle duyuyosun
duz kullananda trafıkte keske otomatık olsaydı dıyor
bu hep boyledeır hep fazlasını oıster ınsan dimi

Yok yok düz vitese özlem duymuyorum, düz vitesin bazı numaralarına arada ihtiyaç duyuyorum. Yoksa gider ucuzunu alırdım düz vites. ((((:

heee sen atraksıyon istiyosun

bulent_tnt link' Alıntı:
heee sen atraksıyon istiyosun

Çok ara sıra. (:

bulent_tnt link' Alıntı:
duz zemındeysen 10 dk durur kaymadan. 005hihih
:)  yokuş kalkış sistemi standart 2 saniyedir. 

Yani düz vitesle otomatik vites arasında kaldım otomatik vitesde vites üzerinden manuel olarak kullanılıyor değilmi. Birde otomatik vitesle herhangi bir sorun yaşayan oldumu. Birde otomatik vitesdeki gaz tepkime işini ben pek anlayamadım biraz detaylı anlatırsanız sevinirim

cyener07 link' Alıntı:
Yani düz vitesle otomatik vites arasında kaldım otomatik vitesde vites üzerinden manuel olarak kullanılıyor değilmi. Birde otomatik vitesle herhangi bir sorun yaşayan oldumu. Birde otomatik vitesdeki gaz tepkime işini ben pek anlayamadım biraz detaylı anlatırsanız sevinirim

Active Select ani gaz vermelere 1-2 saniye gecikmeli tepki verir, kickdown yaptığınız anda haydii uçuyoruz olmaz. 2 saniye sonra uçarsınız. Sakin sakin giderken aniden hızlanma ihtiyacı duyarsanız 2 saniye önceden basarsanız gaza tam zamanında tepki alırsınız arabadan. Bence en güzeli aracı almazdan önce bir düz birde otomatik vites deneyin. Sonuçta Active Select gayet konforlu bir otomatik vitestir. Arabayı rahat rahat kullanırken iyiki almışım dedirtir.

Geri