Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

cyener07 link' Alıntı:
cevabınız için çok teşekkür ederim işlerimi bitirdiğimde ilk işim bir test sürüşü yapmak
bencede test surusu yapmadan sakın almayın ıstanbulda olsaydınız benım aracı test ederdınız bayıdede otomatık vardır mutlaka ama

Aman ben istanbulda yapamam burada bir bayi bulur yada tek tek dolanır hallederiz

Gaz tepkimesinden şikayetim yok kalkışlarda ve anlık hızlanmaları beni tatmin ediyor.
hangi aracı alırsanız alın gaza birden basmanızla motorun verdiği tepki anlık olmaz.
Şimdi manuel araç kullanırken bu göze batmaz lakin otomatik araç kullanırken sizde olayı otomatiğe bağladığınız için hemen fırlasın diye düşünebilirsiniz.
Yüksek motor ve çift kavramalı sistemlerde belki daha iyileştirilmiş olabilir.
şunuda belirtmek de fayda var.
Çift kavramalı sistemlerde sanıldığı kadar başarılı değil.hızlı vites geçişi ve anlık karar verme süreleri düşük ama verilen arıza ve gereksiz yere vites düşürme veya yükseltme durumları nedeniyle arıza ve dolayısıyla zamanla oluşan bu vites geçişlerinde ki silkelenmeler ve sesler insanları rahatsız etmeye başlıyor.
Golf forumuna bakarsanız bu şanzımandan şikayetçi birçok kişi mevcut.
Yukarda yazdığım gibi çok üst sınıf araçlarda otomatikler çok iyi.
geri kalan sınıflarda tek kavramalı sistemler arasında yine iyilerden biri astra active select.
Manuelde otomatikte kullanın.sonra gidip birde başka marka araçların otomatiğini kıyaslayın fark orada çıkacaktır ortaya.biz ne kadar anlatsakta en güzel kıyaslama farkıl modelleri kullanmak ile ortaya çıkıyor.
Haftasonu bir arkadaşınız veya bilen birisi ile çıkın deneyin yorumlarınız bizlerle paylaşın.
İyi sürüşler şimdiden. 045thumbsup

Bugun bi arkadasa vw sirocco baktim arabada katlanir ayna+yagmur sensoru+ kararan ayna hicbiri yok hepsi extraymis :)))

Kaldı ki kararan dikiz aynası çok önemli.

Arkadaşlar hepinize merhaba  kingg
Dün arkadaşımla yolda yürürken abisi geldi ve abisinde opel astra 1.6 180 hp cosmo siyah vardı birden çok sevindim. Benim evim zaten onların yolunun üstündeydi gel senide bırakalım dedi bindik arabaya. Arabanın iç görünüşü gerçekten süper  special_prayer resimlerdekinden daha etkileyici. Aracın içinin genişliği yeterli seviyede  general_Applause  Zaten c sınıfı araçtan ahım şahım bir durum beklenmez. Yani diyeceğim şu ki aracın iç dizaynı ve dış dizaynı malseme kalitesi benim için 10 üzerinden 10  045thumbsup. Sonra sordum dedimki bu araçla herhangi bir sorun yaşadınmı teknik olarak yok dedi gerçekten rahat bir araç dedi uzun süre binerim dedi 100 km de  sakin kullanımda 10-11 lt yakıyor dedi  005hihih Gaz tepkimesini sordum zaten ben öyle birden gaza aracı şahlandıracak şekilde basmadığımdan çok da birşey olmuyor dedi yani aracın düzgün kullandığında aklına bile gelmiyor dedi. Yani onun içinde araç 10 üzerinden 10 du. Direksiyona geçecektim ama malesef aceleleri vardı artık bir dahaki sefere.  :D Araç gerçekten güzeldi şimdi geri kalan direksiyondan nasıl bakalım  steeringwheel
Hepinize iyi günler kazasız belasız yolculuklar  special_Yeah special_Yeah special_Yeah

Bu arada sizin söylemek istediğiniz birşey varsa merakla bekliyorum. şu düz vitesin tepkimeleri hakkında net bir bilgi alamadım  :( Birde otomatik vitesdeki tepkimeyi tam anlamıyla normalleştirmek için yapılabilecek birşey varmıdır yoksa boşunamı konuşuyorum  ; 005hihih

Siz en iyisi iki aracıda test edin. 045thumbsup

Hersey normal bence kafanizi fazla bulandirmayin.
Araba 10 numara eminimki direksiyona gecseydiniz inmek istemiyecektiniz.

tomacco link' Alıntı:
Siz en iyisi iki aracıda test edin. 045thumbsup
Mehmet bugun sahilden yesilkoye gittim geldim yol bostu gazada fazla abanmadim.
Ortalama 6.5 gordum giderken

Geri