Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Haklısınız bizim burdaki kar kış bir gitsin hele hava az daha ısınsın rahat kafayla karar veririz. Cevap verip beni bilgilendirdiğiniz için hepinize çoook  thnxx  14alkiss Arkadaşalr bu otomatik vitesin yokuşta gaz tepkimesinin geç olması yokuşta kalkma ile ilgili bir sıkıntısı varmı yoksa sadece sert basmalarda 1-2 sn sonra mı tepkiyi veriyor.

bence 180 lık al pısman olmazsın varsın 1 lt fazla yaksın  greatt

cyener07 link' Alıntı:
Haklısınız bizim burdaki kar kış bir gitsin hele hava az daha ısınsın rahat kafayla karar veririz. Cevap verip beni bilgilendirdiğiniz için hepinize çoook  thnxx  14alkiss Arkadaşalr bu otomatik vitesin yokuşta gaz tepkimesinin geç olması yokuşta kalkma ile ilgili bir sıkıntısı varmı yoksa sadece sert basmalarda 1-2 sn sonra mı tepkiyi veriyor.
oyle kalkmaması gıbı birsey yok.

180 lik ile aralarında sadece 1 litremi var yaa

Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Kısaca sorularınıza cevap vermeye çalışayım.
yokuş kalkış destek sistemi standart 2-3 saniye.
Otomatik araç kullanıyorum yokuşta ayağınız frenden çektiğinizde 2-3 saniye kadar aracı tutuyor.
Otomatik araçta zaten kaydırma olmaz demeyin, yokuş eğimine göre bu olası bir durum, bu sistem sayesinde çamlıca tepesine giderken ara sokaklarda çok dik eğimlerde kafanız rahat olur.
Aracın tepki süresi çoğu otomatik araca göre çok iyidir.
daha önce otomatik kullanmadıysanız gidin aracı test edin her bayide var neredeyse.Uzun süre manuel araç kullananlar başta yadırgayabilir.
Ben toyotaları test etmiştim.otomatik ve manuel hiç memnun kalmamıştım performansından.Çok üst sınıf araçlarda otomatik vitesler çok iyi(bmw,mercdes audi vb.) orta sınıf araçlarda hondanın otomatiği çok övülür, lakin onuda performans olarak değerlendirisek astradan üst sınıf bir araç değil.
Aracın turbo olması otomatik vitesin o hantalllığını alıyor.
Sonuç itibarı ile araç sollarken ve kalkışlarda sıkıntı yaşamadım hiç.
Biraz daha performans isterseniz 1.6 turbo 180 hp tercih edin derim.yakıt olarak 17 lt yakan arakdaşta var 10-11 lt yakan arkadaşlarda sonuçta kullanım ve şehir içi yoğunluğuyla alakalı.
Cosmo doğru tercih imkanınız varsa kesinlikle bir alt donanımı düşünmeyin derim.
Cosmo donanım bu aracın hakettiği donanım.
Son olarak size tavsiyem,farklı motor seçeneklerini bir veya birden fazla deneme yaparak almanız.
Kullanmadığınız bir motor seçeneğini tahmin usulü yapıp almayın.1,4 turbo otomatik test edip sonra 1,6 atmosferik araç alıp memnun olmayan arkadaşlarımızda mevcut.
Bana sorarsanız hiç 1,6 turboya girmeden (çok fazla performans aramıyorsanız tabi) gönül rahatlığı ile 1,4 turbo aracı otomatik olarak alın.hem yakıt hemde performans olarak sizi üzmeyecektir.

tomacco bey cevabınız için çok teşekkür ederim bencede en iyi motor seçeneği 1.4 140 hp yanlız ben düz vites kullandığım için o otomatikdeki gaz tepkime olayını yadırgadım. Peki düz vites 1.4 140 hp de böyle bir sorun varmı gaz tepkimesi gibi

cyener07 link' Alıntı:
tomacco bey cevabınız için çok teşekkür ederim bencede en iyi motor seçeneği 1.4 140 hp yanlız ben düz vites kullandığım için o otomatikdeki gaz tepkime olayını yadırgadım. Peki düz vites 1.4 140 hp de böyle bir sorun varmı gaz tepkimesi gibi
bence yok

Sizin imzanızdaki araç otomatik değilmi birde siz bu gaz tepkimesinin geç gelmesinden şikayetcimisiniz sorun yaratıyormu

cyener07 link' Alıntı:
Sizin imzanızdaki araç otomatik değilmi birde siz bu gaz tepkimesinin geç gelmesinden şikayetcimisiniz sorun yaratıyormu
acıkcası cokta aman aman sıkayetcı degılım ha tekrar alsanız otomatıkmı alırsınız dersenız
evet otomatık alırım.yıllarca duz kullandım otomatık keyıf baska tarıfı yok ha bazen sol bacagınız ugusuyor ama olsun
otomatıgı manueldede kullanabılırsınız alıstımmı d konumundan daha guzel kullanımı
yanlızca ılerı gerı manevrada 1 sn beklıyor oda cok sıkıntı degıl

cevabınız için çok teşekkür ederim işlerimi bitirdiğimde ilk işim bir test sürüşü yapmak

Geri