Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozcanceri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
uzun yolda cc ile kullandim 195 kurusla geldim bedavadan biraz fazla :))

bunları duyunca daha önce neden taktırmadım diye kendi kendime soruyorum

en azıdan zararın neresinden dönersek kardır

ozcanceri link' Alıntı:
bunları duyunca daha önce neden taktırmadım diye kendi kendime soruyorum

en azıdan zararın neresinden dönersek kardır

ben taktirmaya gittim adam sordu araba kac binde ben 170 dedim 170 nin anladi sadece 170 dedim :))

hayırlı olsun.eski cliom da landirenzo vardı sorunsuz bindim.bu arabaya da brc taktirmayi düsünüyorum cünkü landinin ustaları bana bilgi konusunda yetersiz geliyor..

ben taktirmaya gittim adam sordu araba kac binde ben 170 dedim 170 nin anladi sadece 170 dedim :))

peki SULEYMANHOCA memnunmusun lpg den ?

ozcanceri link' Alıntı:
peki SULEYMANHOCA memnunmusun lpg den ?

ewet gayet memnunum
nazar degmesin biraz cekis sorunu vardi yokuslarda ilk basta simdi araba alisti galiba sorun kalmadi ama kafam rahat benzinle basedilmez bi sorun cikarsada arkadasim motorcu 300 tl iscilige degistiririm diyo avcilar fatih sanayide eee daha ne olsun ;)

ewet gayet memnunum
nazar degmesin biraz cekis sorunu vardi yokuslarda ilk basta simdi araba alisti galiba sorun kalmadi ama kafam rahat benzinle basedilmez bi sorun cikarsada arkadasim motorcu 300 tl iscilige degistiririm diyo avcilar fatih sanayide eee daha ne olsun ;)

peki SULEYMANHOCA bir depo lpg ile kaç km yapıyorsun (karşılaştırma yapıyorumda)

depo olarak değilde km olarak söyleyebilirim bence öyle karşılaştır daha sağlıklı  yazın 190  kuruşa kadar düştüm uzun yolda ama 250 kuruş şu an

depo olarak değilde km olarak söyleyebilirim bence öyle karşılaştır daha sağlıklı  yazın 190  kuruşa kadar düştüm uzun yolda ama 250 kuruş şu an
sueyman km hesabı her zaman daha sağlıklıdır  para hesabı yapmakla yanış yapıyorsun bu kulağana küpe olsun  şimdı soyle bakalım depon kaçlık ve kac km yol yolyapıyorsun  total olarak

ozcanceri link' Alıntı:
peki SULEYMANHOCA bir depo lpg ile kaç km yapıyorsun (karşılaştırma yapıyorumda)
ozcancerı tupu taktırabıldınmı

nanisa link' Alıntı:
sueyman km hesabı her zaman daha sağlıklıdır  para hesabı yapmakla yanış yapıyorsun bu kulağana küpe olsun  şimdı soyle bakalım depon kaçlık ve kac km yol yolyapıyorsun  total olarak

depo 35 likte tam dolmuyo sanirim depo 29-30 da kliyo uzun yolda 360-390 arasi gidiyo sanirim yazin olcmustum yanlista hatirliyo olabilirim ben hic bakmamda km sifirlayip o gunde gittigim yolu naviden hesaplamistim :)

Geri