Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozcanceri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
depo 35 likte tam dolmuyo sanirim depo 29-30 da kliyo uzun yolda 360-390 arasi gidiyo sanirim yazin olcmustum yanlista hatirliyo olabilirim ben hic bakmamda km sifirlayip o gunde gittigim yolu naviden hesaplamistim :)
suleyman bendekıde 50 lıtrelık ama en fulü 41 yada 42 lıtre  alıyor gecen cumartesı arkadaşa kız ıstemeye gıttım cerkezkoye 330 km de bıttı depo ama yaptığım hız 160 aşağı pek ınmedım arabada 5 kışıydık  bır ara  200 lerde fılan dolaştım bana gore cok ıyı bıle gıtmış

Çok yakmis be 32 kuruş felan gerçekten fazla benzinlede aşağı yukarı bunu yakıyor benim araç fazla bu lpg Ye gerek yok soğudum şu an

mmtcopur link' Alıntı:
ևok yakmis be 32 kuruş felan gerçekten fazla benzinlede aşağı yukarı bunu yakıyor benim araç fazla bu lpg Ye gerek yok soğudum şu an
cokmmu yakmış sen opte başına koy bu değerlerı  160 tan aşağı ınmedım 200 lerde dolaştım dıyorum sen hala cok yaktın dıyorsun sen ne ıstıyorsun 125 kr fılanmı yaksın  :D hemm hava o gun yağmurluydu

Diğer arkadaşlar 190 kurustan bahsetmiş çok basmak iki katına çıkarır mi kü ki ona şaşırdım

mmtcopur link' Alıntı:
Diğer arkadaşlar 190 kurustan bahsetmiş çok basmak iki katına çıkarır mi kü ki ona şaşırdım
o zaman sana şöyle anlatayım bende daha once lada vega 2005 model 1,5  16 valf aracım vardı sımıt tank vardı uzernde ve en fulü 39 yada 40 lıtre alırdı eğerkı 90 km hızı geçmezsem tamı tamına 580 km yol yapıyordum nasıl güzel dımı ama 180 yada 190 larda  dolaşırsamda bu sefrde  aynı astra gıbı 320 km de kalıyor  bılmem açıklayıcı oldumu sana  steeringwheel

Kardeş açıklaman için sağol malum benzinli araca yeni gecktik önce megane 2 dizel 110 ps lik olandan vardı bende inanirmisin uzun yolda 105 e sabitlerdim tamı tamına 1350 km yol yapardım bi depoyla aynı yolu sürekli yaptığım için söylüyorum bastığım zamanda 1150 km giderdi demekki benzinlide çok araliyormus. Bu arada lada vegadan arkadaşta vardı baktı ki adananin arabası değil hemen satti çok ısınıyordu yazın binemedi hiç tam bela bir araba :)

Merhabalar LPG hayirli olsun. Ben de pazartesi gunu aracimi satin aldim ve daha almadan LPG konusunu arastirdim ama tatmin edici bir cevap bulamadim. Yaklasik 10 yildir sirket araci kullaniyorum Astra evin ikinci araci oldugu icin suan LPG konusunda acelem yok ama Astra ile de yayakit endisesi duymadan doya doya gezmek keyifli olur. LPG ile ilgili endisem ise abimde insignia 1.6T sport var ve cok yol yaptigi icin araci alir almaz LPG takti ama cok sorun yasadibiliyorum motorlar farkli ama bu magnezyum subap ayni sanirim. Keske LPG ile 40 - 50bin km yapmis bir arkadas deneyimlerini paylassa cok iyi olurdu. İyi aksamlar.

OGOKTAS link' Alıntı:
Merhabalar LPG hayirli olsun. Ben de pazartesi gunu aracimi satin aldim ve daha almadan LPG konusunu arastirdim ama tatmin edici bir cevap bulamadim. Yaklasik 10 yildir sirket araci kullaniyorum Astra evin ikinci araci oldugu icin suan LPG konusunda acelem yok ama Astra ile de yayakit endisesi duymadan doya doya gezmek keyifli olur. LPG ile ilgili endisem ise abimde insignia 1.6T sport var ve cok yol yaptigi icin araci alir almaz LPG takti ama cok sorun yasadibiliyorum motorlar farkli ama bu magnezyum subap ayni sanirim. Keske LPG ile 40 - 50bin km yapmis bir arkadas deneyimlerini paylassa cok iyi olurdu. İyi aksamlar.
sen hangı 40 50 bınden bahsedıyorsun benım arkadaşımda 1,4 turbo olanı var araç  120 bınde subağları değıstı  fazlasıyla amortı ettı yanı

Abimde İnsignia ya sifir alir almaz takmisti BRC ve yaglama sistemi yoktu cok sikinti yasadi. Bu benzin fiyatlari ile LPG tek secim

Geri