Ynt: Opel astra 1.6 dizel HB 136 beygir yorum ve rodaj süresi
Astra j nin süspansiyonlarına ilk başlarda ben de alışamamıştım ama şimdi normal gelmeye başladı. sadece depoyu tam doldurmayın yoksa o lakırtı sesini çok ama çok net bir şekilde duyarsınız. yol tutuşu vs iyi. Performans yeterince tatminkar ediyor insanı.
harunhoca link' Alıntı:Yol tutuşun nasıl olduğunu, kendini güvende hissetmenin ne anlama geldiğini, virajlarda yola tam yapışma kavramının içeriğini, ani ve sert frende savrulmamanın ihtişamını Astra yı kullandığınızda göreceksiniz.Abartmıyorum bu konularda gerçekten çok iyi. Sadece sert süspansiyona hazır olun ben şahsen iki yıla yakındır hala alışamadım. Onun haricinde sizi mesut ve bahtiyar edecektir. D segmenti bir araçtan sonra bu aracı almadıysanız, C segmenti diğer araçlardan az eksiği vardır belki ama çok artıları da vardır. bravoo
Astra j nin süspansiyonlarına ilk başlarda ben de alışamamıştım ama şimdi normal gelmeye başladı. sadece depoyu tam doldurmayın yoksa o lakırtı sesini çok ama çok net bir şekilde duyarsınız. yol tutuşu vs iyi. Performans yeterince tatminkar ediyor insanı.