Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alırken Bayiye App olsun diye iletseydin ilk alışta sorun olmazdı. Sıfır plaka çıkarken App çıkarmak isteyince Mühür basmakta sorun olmuyor. Bayinin Muamelecisine bi 20-40 lira verseydin hallederdi. ;)

İnan o zaman aklıma gelmedi fakat yapacak birşey yok. ;)

bizim astrada arkası alçak duruyor. sanki bagajda ağırlık varmış gibi. garip:confused:

New Photos.

SDC10510.jpg

SDC10512.jpg

SDC10513.jpg

SDC10515.jpg

SDC10516.jpg

SDC10521.jpg

masallah ta bu araclarda ıc tarafa koydugun koku akıyormus ve aracın konsoluna zarar verıyormus aklında bulunsun kardesım..daha once astra kullanıcısı bır uyemız yazmıstı konsolu cok kotu olmustu...

Evet o kullanılan kokular zamanla eriyor ama şöyle;

Kışın aracın içini ısıtmak için klimayı açtığınızda sıcak hava ile erime yapabiliyor. Benim arkadaşımın canım Sportage'ının konsoluna aktı tamamen. Yazık oldu valla. :)

*Bu arada harun ben o jantların kapak olduğuna hala inanmıyorum. :D Nasıl bir jant kapağı yapmış Opel inanamıyorum. Tebrik etmek lazım gerçekten. :D

Evet o kullanılan kokular zamanla eriyor ama şöyle;

Kışın aracın içini ısıtmak için klimayı açtığınızda sıcak hava ile erime yapabiliyor. Benim arkadaşımın canım Sportage'ının konsoluna aktı tamamen. Yazık oldu valla. :)

*Bu arada harun ben o jantların kapak olduğuna hala inanmıyorum. :D Nasıl bir jant kapağı yapmış Opel inanamıyorum. Tebrik etmek lazım gerçekten. :D

aynısı golf VI'larda da var;) çelik jant görünümlü jant kapağı

ya bu nasıl janttır böyle
kaliper vs her şeyi var yaa
siz söylememiş olsaydınız valla jant derim herkese

Geri