Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gercekten de :D bıldıgın jant yaw :) masallah kazasız belasız astra h makyajlı kasa daha yuksek astra h bulusmalarına olçtuk
Yukarıda başka bi makyajlı kasaya göre daha yüksek durduğu hakkında konuşmuştuk sen nasıl anladın bilmiyorum ama makyajsızın yüksekliğinden bahsedilmedi

ıkı tane stock astrayı koy yanyana anlarsın ;) astra h team yazıo ımzada :D bır cok arkadasım war astrası öle yanyana makyajlı makyajsız denk geldı zemın duz ıkı araba yanyana aynı hızada makyajsız olan bıraz daha yere yakındı .

Son düzenleme:
ıkı tane stock astrayı koy yanyana anlarsın ;) astra h team yazıo ımzada :D bır cok arkadasım war astrası öle yanyana makyajlı makyajsız denk geldı zemın duz ıkı araba yanyana aynı hızada makyajsız olan bıraz daha yere yakındı .

Hala makyajlı makyajsız diyorsun bana. Ben sana makyajlıyla makyajsızın aynı yükseklikte olduğunu söylemiyorum düzgün oku şu mesajlarımı. Arkadaşınki makyajlı. Bu lafı ortaya ilk atan kişide makyajlı bi astraya sahip. Demişki sanki benim aracımdan daha yüksek duruyor. Bende nedenini söyledim. Şimdi anlamanı umuyorum. İnşallah bunuda diğer mesajları okuduğun şekilde okumazsın.

serdarın arabasına dıkkat etmemısım burakla serdarın arabası cok benzıo bırbırıne karıstırdım o yuzden ;) kusura bakma yaylı jantlı astralar gorunce de cok yuksek gelıo astra gozume

arkadaşlarbu opeller çok acaip yaaa dimi ne enteresan muhabbetlere sokuyorlar insanları bi kapak bukadarmı olay yaratır :D
bide yükseklik meselesi var onuda sölemeden geçmiyim. yaylar kullandıkça iniyor bu doğru

serdarın arabasına dıkkat etmemısım burakla serdarın arabası cok benzıo bırbırıne karıstırdım o yuzden ;) kusura bakma yaylı jantlı astralar gorunce de cok yuksek gelıo astra gozume

tolga benim araç bu resimde yaylı deil aslına bakarsak okadar yuksek deil yaa acaba spor paket diemi bide bende sport tuşu var

arkadaşım maşallah aracın çok güzel güle güle kullan da keşke biraz daha sabretseydin de yeni kasa alsaydın yada yeni kasa çıktığında bunu alsaydın değeri daha çok düşerdi ucuza alırdın yinede olmuş bitmiş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..

tolga benim araç bu resimde yaylı deil aslına bakarsak okadar yuksek deil yaa acaba spor paket diemi bide bende sport tuşu var

Easytronic'lerin hepsinde sport tuşu var zaten ama Ids+ varsa 15mm alçak olabilir. Yani şöyle söyliyeyim. Sport tuşunun amortisörlere etki edebilme özelliği varsa 15mm alçaktır muhtemelen. Bu bilgiye kesin diyemem ama Astra H 5k 2.0 Turbolarda bu şekildeydi vakti zamanında.
Birde şu var aracı alırken donanım listesine dikkat ettiyseniz ve donanımda "Alçaltılmış Spor Şasi" adı altında birşey varsa alçaklık bundandır

Easytronic'lerin hepsinde sport tuşu var zaten ama Ids+ varsa 15mm alçak olabilir. Yani şöyle söyliyeyim. Sport tuşunun amortisörlere etki edebilme özelliği varsa 15mm alçaktır muhtemelen. Bu bilgiye kesin diyemem ama Astra H 5k 2.0 Turbolarda bu şekildeydi vakti zamanında.
Birde şu var aracı alırken donanım listesine dikkat ettiyseniz ve donanımda "Alçaltılmış Spor Şasi" adı altında birşey varsa alçaklık bundandır

bilmiyorum 2.5 sene oldu arabayı alalı aklımda kalmamış spor paket istemiştim ama alçaltılmış şasi işini hatırlamıyorum....

Beğenileriniz için Teşekkürler Arkadaşlar.

APP yi önceden çok düşünüyodum fakat Mühürlü Mühürsüz olayı iyice beni çıkmaza soktu bende vazgeçtim.Orjinal plakanın kenarındaki siyah kısmı silip rakam ve sayılarını biraz kalınlaştırıp plakalığı da sökerek öyle yapıştırmayı düşünüyorum.Kısacası Orjin plakayla devam.

Kapakların fotoğraflarını Makro Mode olarak çekerim. ;)

Yeni kasayı bekleyemem.Ekimden sonra Turbo benzinlileri Nisan da ise Dizelleri geliyor.O vakte kadar bekleyemem.Bunu aldık.Gayet te memnunum.Kesinlikle pişman değilim. ;)

Geri