Ön iki teker arasındaki çamurlukların temizleme.Suyu dökünce su çok yavaş inerde ve bir kova su dökmeme ragmen hepsi gelmez idi sonra söktüm TEKERLEKLERİ tam sağ yada tam sol yapıp perçimler var onların arasına sivri tornavidayı geçirip içeri doğru yitin ve kenarlarını düz ağızlı tornavida ile fazla bastırmadan çekin çıkarın içine düşen uçları sökünce alırsınız yan bizden tarafda iki adet cıkıntı olucak onlara dikkat edin edin ben
online yedek parçadan aldım ben yine
ortaya vurup çıkarıyoruz ve düz ağız tornavida ile oval kısmını kenarlarından dışa doğru çekin
dikkat etmeniz gereken yer burası motor kısmından esneterek cıkarın cıkıyor zaten
söktüğümde çamurluklardaki sinyallere kadar çamur dolmuştu ve su artık gitmiyordu iyice yıkadım çamuru elimle temizledim su artık döker dökmez hepsi olduğu gibi gidiyor
online yedek parçadan aldım ben yine
ortaya vurup çıkarıyoruz ve düz ağız tornavida ile oval kısmını kenarlarından dışa doğru çekin
dikkat etmeniz gereken yer burası motor kısmından esneterek cıkarın cıkıyor zaten
söktüğümde çamurluklardaki sinyallere kadar çamur dolmuştu ve su artık gitmiyordu iyice yıkadım çamuru elimle temizledim su artık döker dökmez hepsi olduğu gibi gidiyor