- Konuyu Başlatan
garanti iste verdiğim paradan bir kuruş fazla vermem ve düzelmezse ne olucak gibisinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapak deforme olmus tür yani fabrikasyon hata olmuş olabilir normalde öyle bozulmaz 200 tl ye gidip takım alıp siz yapın sanırım aracın xer motor o kapak 800 şuanSlm,daha önce foruma yazmıştım,külbüratör kapağı arızası tespitinden sonra orijinal kapak 750 TL 200 işçilikle kapak değişimi yapılıp,arıza giderilmişti.Ancak 2 ay olmadan bir iki kere yolda giderken araç beyaz duman attı fena şekilde,sonrasında yağ ışığı yandı.Sonuç olarak ustaya gittim kapak arızalı değişecek dedi,tabi kapağı aldığım yer garantisi yok dedi 950 TL çöp.Sizce başka bir sorun olabilir mi?Bıktım bu saçma sorunlardan arabayı satma noktasına geldim artık teşekkürler şimdiden
Hocam sorunu buldunuzmu ben diyaframı değiştim ama değiştikten sonra seninle aynı durum oldu yağ çubuğunu çıkardığım zaman ses kesiliyorArac motoru cok isindigi zaman yag fiskirtiyo damla damla egzosa,damliyo yanik yag kokusu geliyo. Uzun sure calisinca yada uzun yol yapinca oluyo. Kapagin contasinin oldugu kisimda boydan boya yag oluyo.