Opel astra H klima açmıyor

Muhtemelen gaz bitmiştir,gaz biterse kompresör devreye girmez. önce sigortalara baktır sonra gaz,Herdaim dedim gene diyorum kış dahi arada bir klimayı şöyle bir iki dakikalığına devreye sokun.

benim ekran böyle degil digital klima derken belki yanlis anlamis olabilirim normal klima ama normal AC dügmesi var asagi kisimda birde otomatik icin dügmeyi A konumuna aliyorum fan hiz ayarindan, oda icerdeki isiyi ayarladigim derecede tutuyor bu digital anlama geliyormu bilmiyorum.ama bendeki bordcomputer ekrani böyle cok detayli degil normal saat L/100 radyo cd, onun disinda sizinki gibi cok pikselli detayli degil.

Selim bey ,
sigortanin nerde oldugu konusunda bilginiz varmi?

ön motor tarafında FE4 30amper
kb031-frontsicherung5si-5852239550745908277.jpg

arkada da klima regler sigortası FR4 5 Amper
kb031-hecksicherung4pm-8446398199684883418.jpg

Klima düğmesine basınca anlık yakıt hafif yükseliyor ve ardından kapanıyorsa rolantide titreme oluyorsa mutlaka korumaya geçiyor gaz bitik

en kötü ihtimal klima kompressörün kitlemiştir... benim öylede şuanda :)
gazı bitikken tuşuna basmalar bunu tetikliyormuş...

hafta sonu sigortalarina bakacagim , sonrasinda gaz kacagi varmi onu kontrol ettirip gaz dolturtacagim umarim kopressörde bir ariza yoktur..

Hafta sonununu niye bekliyorsun Bülent Kardeşim sigortalar için? klima içinde dediğim gibi inşallah sırf gazdır çünkü gaz olmayınca korumaya girer çalışmaz,Aklında bulunsun kış dahi kompresörü korumak için haftada bir 2-3 dakika devreye sok kapat

Hafta sonununu niye bekliyorsun Bülent Kardeşim sigortalar için? klima içinde dediğim gibi inşallah sırf gazdır çünkü gaz olmayınca korumaya girer çalışmaz,Aklında bulunsun kış dahi kompresörü korumak için haftada bir 2-3 dakika devreye sok kapat
Bu aksam mesai bitimi hemen bakarim sigortalara , hatta elimde ölcüm cihazi var onunlada sase olarak bakarim sanirim 30 amp lik sigortanin icersi gözükmüyor ancak ölcerek anlarim gibime geliyor. iyice almanci oldum hafta sonu kendime sigortaya bakilacak diye termin yaptim ;) yav buradaki hic bir tamirci servis cumartesi calismiyor dogru düzgün bir yere götüremiyorum hep isten izin almam gerekiyor...cumartesi bir acik olsa aksama kadar basinda bekleyecegim tamircinin

Selim bey,
sigortalara baktim fakat arka bagajdaki FR4 5 Amper olan saglam motor kismindaki
FE4 30amper olan kisimda sigorta takili degil hatta oraya bir tane 30 amperlik sigorta söküp taktim birsey degismedi benim o sogorta kismi bos acaba baska sigorta olabilirmi
tesekkürler

Geri