Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu deneyen yada başarabilen varmı

10- Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde..
Bağzı ayarlar şıkıyor artık aracın modeline göre..
Bu ayarlar:
-Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
-Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
-Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
-Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
-Cruise control varsa onun ayarları
-bi iki şey daha vardı hatırlayamadım
Bu özellikler arasaında ilerlemek için sol (sinyal) kolunu
Aralarında derece ayarı veya on / off yapmak için se sağ Silecek kolunu kullanın!!

yanlız follow me home ozellıgınde anahtarı kontakdan cektıkden sonra (bu sırada farlarda kapalı) kapılardan 1 tanesını acmanız gerekıyor, yoksa calısmaz

Bunu deneyen yada başarabilen varmı

10- Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde..
Bağzı ayarlar şıkıyor artık aracın modeline göre..
Bu ayarlar:
-Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
-Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
-Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
-Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
-Cruise control varsa onun ayarları
-bi iki şey daha vardı hatırlayamadım
Bu özellikler arasaında ilerlemek için sol (sinyal) kolunu
Aralarında derece ayarı veya on / off yapmak için se sağ Silecek kolunu kullanın!!

Bu olay benim araçta da var mıdır acaba? 2011 H kasa?

Peki bu olayı detaylı anlatan bi forum başlığımız var mıdır acaba?

Anlatan konu başlığı var hatırlıyorum bundan 2*3 ay önce orda okuduklarımı uyguluyordumda acıkcası sımdı konu baslıgını unuttum ne yazdıgını :( Siz denemek istediklerinizi söyleyin bulamazsak konuyu buradan yardımcı oluruz garaj ahalısıyle :)

Eren hocam söylemek istediğim şu:

Aracın dışarıdan kilidini açtım, koltuğuma oturdum, anahtarı taktım, sonra?

ve sonrasında ne gibi bilgiler göreceğim?

şimdi zaten hız arttıkca sesın artması ayarı teybın kendı menusunde var.fallow me ozellıgı de zaten herhangı bır ayara gereksınım duymaksızın var. hız uyarısının gelmesını kımse ıstemez :) serıt degıstırme sınyalı dedıgımız olay sınyalın 3 kere yandıktan sonra otomatık kapanması ki bu da guzel bır ozellık bunu da kapatmak ısteyecegını zannetmıyorum. ee gerıye ne kaldı :D

settıngs--dedıktan sonra sdvc dıye bır yere geleceksın.burda 5 kademe ses ayarı var.ben hep 5 te kullanırdım.hızlandıkca ses artar.yanı aracın ıcıne gıren ses arttıkca.azaldıkcada orjınal sese gerı doner

Geri