Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm bizde sıfır astra hb classicIII almak ıstıoruz ama kararsız kaldık corsa dızelde aynı para astra dızelde hangısı daha ıyı olur kullanan arkadaslardan bıraz yardım alırsak cok sevınırım

slm bizde sıfır astra hb classicIII almak ıstıoruz ama kararsız kaldık corsa dızelde aynı para astra dızelde hangısı daha ıyı olur kullanan arkadaslardan bıraz yardım alırsak cok sevınırım

astradan şaşma

istanbulda bugun guzel acık bır hava var :) tam resımlık

bu nedir anlamadım ki ya dün gece fırtına kar şimdi baar gibi serin güllük güneşlik kış gelip geçti sanki

pekı kronik bi sorunu falan varmıdır bırde 1.3 dizel motor kalkısta cok agır kalıormus klıma acıkken lambalarda kalkerken stop edıormus bunlar bıraz soru ısaretı bıraktı

Bugün ERP'mden çekmediğim kalmadı :) Telsiz telefon almaya dışarı çıktık kontağı bir çevirdik araba çalışır gibi oldu boğuldu ıstop etti daha çalışmadı. Akü bitmiş ta Dere'ye inip MuTlu Akü alıp geldik taktık. 1 kere çalıştı 2. çalıştı 3. nafile :D Meğersem mazot bitmiş Çağlayan'a gittik mazot aldık geldik koyduk en sonunda bağırta bağırta sürdük :D Korna yaşlı dede gibi ses çıkarıyodu şimdi kulağımı deliyor :) Teyp kodu felan istemedi alındığı tarihe gitti o kadar :) Motor'a 115 lira sıkışmış :D

Geri