- Konuyu Başlatan
- #3,271
Begler astranın yanına bırde mını cooper s alıyorum, yarın bakmaya gidicem ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyangomu çıktı Hayırdır Al derim abi beyaz tavan da siyah off tadundan yinmez gariBegler astranın yanına bırde mını cooper s alıyorum, yarın bakmaya gidicem ne dersiniz?
Piyangomu çıktı Hayırdır Al derim abi beyaz tavan da siyah off tadundan yinmez gari
Link varmı acepcooper ıcınde pıyangomu beklıycez kardesım Yarın bakıcam gri renk cam tavanlı cıtır bırseye benzıyor kafama yatarsa alıcam
Link varmı acep
Hadi Bağalım Oh oh ohLink yok, netten degıl araba kullanan yakın bı tanıdıkdan , normalde ssatmıyodu ben cok ısrar edince yarın gel gör bı arabayı dedi.. Benım uzakdan görmuslugum var yarın bı detaylarına gırıcem
Eren 52.300e alıcaksın heralde arabayı araba süper dehşet verici donanımı cartı curtunu bilmem ama Cooper S sıfır fiyatları 57.400 şu an.Yine de alınabiliyorsa çizgisi farklı şık performansı tartışılmaz bir araç.Şimdiden hayırlı olsun.