Ben koymadım antıfırız , akü zayıflıyo bıraz o kadar şimdilik sıkıntı arz etmedı
gece don yapabilir sabak motor bloklarını çatlatabilirsin yinede sen bilirsin mavi antifiriz koydum içindeki suyla karışmış kırmızı dı ama yarısıan su eklemiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben koymadım antıfırız , akü zayıflıyo bıraz o kadar şimdilik sıkıntı arz etmedı
Bugun kız arkadaşımla bi caddeye girdik işte şu araba senn kınden bu arab snnkınden dıe farklı renklerı göstriyordu kı 1 saat içinde 100 e yakın araç Astra H gördük artık belediye mi dagıttı bu arabaları diye dalga geçti benmle
yenikapı-eminönü-kasımpaşa-mecidiyeköy-levent yolunda 1 saat boyunca gordugumuz Astra H-Astra Clasıc 2 ve Yeni korsaların sayısı 500 vardır mahellede bi araba astra bi araba başka bi araba astra peş peşe 4 tane astra h olan bile gordum
hatta mahallede arabamı karıştırdım bı kere karşı komşuda almış bi tane bnmkinden
bazen kapının önnde 4 tane oluyor
Neden öyle dedinki abi ERP sataştı Ne gündü ama 20-25 kilo vardı akü eve geldim ellerim kapkarafazla zorluyosun erp yı
Edebilirsiniz Ne Demek Hoşgeldiniz..gtc'yide bu garaja park edebiliriz herhalde..