ben ısparta şuada taktırdım ş içi 24-26 kuruş s dışı 17-22 krş bu degerler klima açık vaziyette
Teşekkür ederim tavsiyeniz için peki tüm maliyet ne civarda? Yani lpg maliyeti kitler vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ısparta şuada taktırdım ş içi 24-26 kuruş s dışı 17-22 krş bu degerler klima açık vaziyette
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
2 Gün önce aracım teslim edildi, 2013 Astra Sport paket 1.4 Turbo aldım, Allah kimseye kaza bela vermesin. Malum o ki; bu araçlar harika bir donanım ve güvenlik yapısına sahip ancak tek sıkıntı elbette yakıt. Ve herkesin kafasında tek soru: Araca LPG taktırmalı mıyım? Taktırmalı isem hangi marka vs..
Şimdi yorumları okuyunca Landi Renzo ismini gördüm hep, sanırım bu lpg markasını öneriyor herkes.. Ben Antalya'da yaşıyorum ve burada bahsi geçen Burdur'da ki bayii ile görüşmeyi düşündüm lpg taktırmak için. İnşallah hata etmem
ben burdurda yaşıyorum ve Ispartada taktırdım Burdurda landirenzonun yetkili servisi yok sakın burada taktırma buradakilerde taktırırsan aracın garanti kapsamı dışında kalıyor ayrıca burdakiler araca özel kit takmıyorlar
Merhaba 2013 opel astra j 1,6 115 hp aracım şuan 3500 km de ve malum benzin fiyatı :sorry: sebebiyle LPG dönüşümü yaptırmayı iyice düşünür oldum. Forumdan ve diğer sitelerden araştırmam şu magnezyum subap konusunun bu aracı kapsamadığı ve efsane olduğu yönünde. Samsunda Landirenzo LPG dönüşümünü yapan yerle görüşmem çok sayıda araca yaptıklarını ve olumsuz geri dönüşüm olmadığı yönününde.
-Sizlerden ricam başka alternatif marka önerirmisiniz (BRC, PRİNS vb.)?
-Aynı araçta LPG dönüşümü yapan abilerim kardeşlerim var ise tecrübelerini paylaşabilirmi?
-Karşılaşılması muhtemel bi problem olurmu?
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
bence Landirenzo en iyi seçim gibi görünmekte.. Bende aracıma LPG taktıracagım.sanırım bu ayın 10 u gibi takılacak. BRC pek tavsiye etmiyorlar.Prins çok iyi ama hem pahalı 2900 TL hemde motor garanti si vermiyor.Ancak ilk 500 km içerisinde takılırsa veriyor.Benim araçda 2100 km de garanti veremeyeceklerini söylediler.Ankara'da Olgun LPG ye taktıracagım ,umarım pişman olmam ....