Opel Astra J 2013 LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
a14 net supabları çelik çelik olmasa bile max 1000 tl tutar 5000 tl nedir acaba o zaman bu aracın motoru 30000 bin etmesi lazım

ben piyasanın yalancısıyım :) herkes öyle diyorda. gerçi ben lpg'den sorun yaşayanda görmedim şehir efsanesimidir artık nedir. :)

ben piyasanın yalancısıyım :) herkes öyle diyorda. gerçi ben lpg'den sorun yaşayanda görmedim şehir efsanesimidir artık nedir. :)
Cıdden ya tutturmus herkes magnezyum alasımlı bıseyler :)
Mıllet catır catır kullanıyor , bişeyı yamulan yok henuz :) Anca lıtresıne 5 TL verıyım yamulan ben olayım , ahh garantı ahh...

lpg'li olan aracın blok aynı olmasına rağmen kullanılan malzeme farklı. yani zaten lpg takan biri subapları değiştirmek için 5000 lirayı gözden çıkartıyor. ee rakam aynıya geliyor...

Blok malzemesi farklı falan değil ikside alaminyum zaten blokta lpg ayrımı yapılmıyor katalogtan bakarsanız görürsünüz lütfen böyle emin olmadığınız bilgileri paylaşıp bilgi kirliliği yaratmayın. Koskoca motorda farklı olan tek şey subaplar belki birde üst kapak ona birşey diğemem üst kapak subapsız satılmadığından kodu farklı görünüyor aynıda olabilir farklıda. Gerisi subap yaylarına kadar aynı.

Blok malzemesi farklı falan değil ikside alaminyum zaten blokta lpg ayrımı yapılmıyor katalogtan bakarsanız görürsünüz lütfen böyle emin olmadığınız bilgileri paylaşıp bilgi kirliliği yaratmayın. Koskoca motorda farklı olan tek şey subaplar belki birde üst kapak ona birşey diğemem üst kapak subapsız satılmadığından kodu farklı görünüyor aynıda olabilir farklıda. Gerisi subap yaylarına kadar aynı.

Bloklar aynı , üst kapak farklı , eğer değişmediyse , aksesuar kısmından LPG li araçlar icin özel yapılmış üst kapakları EPC den bulabilirsiniz . Ancak blok dediğiniz gibi aynı ...

pardon araya , virgül koymamışım. bende aynı şeyi söylemek istemiştim aslında. yani blok aynı blok. farklı malzeme dediğim burda herkesin bildiği gibi subap ve kapak olayı aslında.

Farbrikada birleştirmiş montaja hazır şekilde LPG için üst kapak herşey dahil (camshaftlar bile) şekilde 2617TL zaten dediğim gibi boş kapak olarak kod yok ortada. Yani üstte geçen 5000tl çook uçuk bir rakam.

Sadece valf olarak
117.4 TL emme
85.17 TL egzoz
GM fiyatları. Set mi bilmiyorum ama adet ise 1620tl sırf valfler tutuyor. Hazır şekilde alıp araç üzerindekini çıkmacıya satmak daha karlı eğer öyle ise.

bi forumda okumuştum adam 1.6 turbo insigniasının subabları eriyince çelik subab taktırmış. 5000 tl vermiş subablar için. Ama eski bi yazıydı.

Farbrikada birleştirmiş montaja hazır şekilde LPG için üst kapak herşey dahil (camshaftlar bile) şekilde 2617TL zaten dediğim gibi boş kapak olarak kod yok ortada. Yani üstte geçen 5000tl çook uçuk bir rakam.

Sadece valf olarak
117.4 TL emme
85.17 TL egzoz
GM fiyatları. Set mi bilmiyorum ama adet ise 1620tl sırf valfler tutuyor. Hazır şekilde alıp araç üzerindekini çıkmacıya satmak daha karlı eğer öyle ise.

bunlar set fiyatı, komple subap değişimi üst kapak aç kapa işçilik dahil astra h da 1200-1500 tl arası ustanın insafına göre.

2600 tl lik fiyat ise tam dolu üst kapak, külbütör kapağı hariç olacak şekilde ola fiyatı. buna conta seti vs vs işçilik koysanız yaş indirimi yağ değişimi, filtereler vs vs ile servisten 3000 tl ye çıkar hemde gerçek DUAL FUEL olur araç LPG de 300 bin binmenin keyfini sürersiniz.

Bu bilgiyi bu forumda yaklaşık 1.5 sene önce resimli paylaşmıştım ben...:rakir:

Benim aracın kataloğunda teknik özellikler kısmında a14net(LPG) ibaresi geçiyor hep neden LPG var parantez içinde acaba

Geri