parantez içinde yakıt tüketimi bilgileride varsa LPG tüketimi,salınımını falan göstermek içinde olabilir bazı listelerde de parantez içinde otomatiik vites yer alırdı aynı şekilde.
erimek dedikleri uzaması oluyor pistonlara çarpmış ise camshaftlara yada pistonlarada zarar vermiş onlarında değişmesi gerekmiş olabilir. yada yetkili servis güzelliğidir
set olaraksa valfler sadece 200tl tutuyor o zaman 1000tl bile bana çok geldi sıfır araçta kapak taşlanmaya falanda ihtiyaç duymaz triger değişimden ne farkı varki külbütör açıp 8 vida söküp valfleri değiştirecek alt tarafı 2 conta değiş yeni vidalarla tork anahtarıyla tekrar sık külbütörü kapa.
bi forumda okumuştum adam 1.6 turbo insigniasının subabları eriyince çelik subab taktırmış. 5000 tl vermiş subablar için. Ama eski bi yazıydı.
erimek dedikleri uzaması oluyor pistonlara çarpmış ise camshaftlara yada pistonlarada zarar vermiş onlarında değişmesi gerekmiş olabilir. yada yetkili servis güzelliğidir
bunlar set fiyatı, komple subap değişimi üst kapak aç kapa işçilik dahil astra h da 1200-1500 tl arası ustanın insafına göre.
2600 tl lik fiyat ise tam dolu üst kapak, külbütör kapağı hariç olacak şekilde ola fiyatı. buna conta seti vs vs işçilik koysanız yaş indirimi yağ değişimi, filtereler vs vs ile servisten 3000 tl ye çıkar hemde gerçek DUAL FUEL olur araç LPG de 300 bin binmenin keyfini sürersiniz.
Bu bilgiyi bu forumda yaklaşık 1.5 sene önce resimli paylaşmıştım ben...:rakir:
set olaraksa valfler sadece 200tl tutuyor o zaman 1000tl bile bana çok geldi sıfır araçta kapak taşlanmaya falanda ihtiyaç duymaz triger değişimden ne farkı varki külbütör açıp 8 vida söküp valfleri değiştirecek alt tarafı 2 conta değiş yeni vidalarla tork anahtarıyla tekrar sık külbütörü kapa.