Yukarda renklendirdiğim kısmı ben uydurmadım. Z16xep motora bunu taktırmayı düşünüypsanız zaten artık sizinle yazışıp tartışmaya gerek yok
Hocam tartışmak mı, neyi tartışıyoruz sizin olaya bakışınız başlangıçtan yanlış, zaten tartışmayı düşünüyorsanız yol orada buyrun gidin
ancak benim yazılarınızdan tek anladığım SİZ okuduklarınızı anlamıyorsunuz bu kesin
kim yukarıda A14NET in her hangi bir LPG parçasını Z16XEP taktırmaktan bahsetti, bunu hangi dilin mensubu olarak okuyup anladınız ciddi endişe içindeyim. Buradan çıkan şey sizinle tartışmak için konuştuğunuz dili bize beyan etmeniz gerekmekte ...
Ayrıca yazdıklarım ortada Astra J de bildiğim bir motor kodunun çelik subap ile geldiğinin ispatı orada,
o halde bende sizden A14NET 06.2013 model gamında magnezyum alaşımlı subaplar ile geliyor, buyrun buda kanıtı diyerek bi dosya yada resim, yada temeli belli bir kaynak göstermenizi istiyorum, arkadaşın donesini çürütün, arkadaş servisleri kaynak gösterek demiş ki artık çelik subaplı, sizde bakın haziran ayında gelen sıpsıfır Astra J de magnezyum alaşımlı subap var buda kanıtı derseniz, konuyu açan arkadaşı çürütmüş olursunuz, buda bir olanak. başkasından neden bekliyorsunuz... olaya bu kadar hakimseniz buyrun ispatlayın
:rakir:
Epc4 de , astra j nin subap kodları ile astra h in eski kasasının subaplarinin kodları birleştirildi , artık astra j nin subap kodlarinda da z16xep ve z16xer gibi Çelik subap geliyor .
Ama bu dediğim sadece 1.6 atmosferik motor icin , a16xer motora subap almaya giderseniz size z16xep in Subabindan verecekler artık .
Yani konu sahibi arkadasın subaplar hakkında yazdıkları doğrudur , inanmayan yetkili servisten parca No sorabilir
Bu arada sizin için renklendirdim, dün gece ilk mesajımda ne demişim ben iyice okuyunda anlayın...son olarak sizin araç 1.3 CDti neden sizi bu kadar gerdi bu olay
Edit: Tüm takılmalarımın ve gülücüklerimin sebebi sizin kinayeli yazılarınız ve mesajlarınızdaki uslubunuzdur, mesela konu sahibi arkadaşdan ŞAHIS olarak bahsetmeniz, yazdıklarımızı anlamayıp birde üstüne üstlük sizbir şey bilmiyorsunuz sizinle KONUŞMAM (bunu sert yazmışsınız TARTIŞMAM
) bile demenizdir.
saygılarımla