Opel Astra Sedan Cosmo İle 111. yıla özel seri ile arasında ki farklar?

PhantoM.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu donanımlar arasında ben belirgin olarak mercek far farkını gördüm ve detaylı olarak araçları incelemediğimden sizlere danışmak istedim. Sizlerin bildiği belirgin bir farkı varmıdır.

Evet yarı deri koltukda var daha belirgin böyle olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir farkda yok sanırsam. Cosmo astraya binen pek yok galiba zamanında pahalıydı diye :D

111. yil paket Enjoy oldugu icin cosmo ile arasinda epey fark var aslinda...

1. 2 adet fazla hava yastigi
2. ESP+ (standart)
3. Dis koku sensoru otomatik sirkulasyon ozelligi
4. 2008 den sonraki cosmolarda CDC40 ve CID
5. Elektrikli kapanan dis aynalar
6. Yari deri koltuklar
7. Xenon far ve far yikama
8. Cosmolar icin ozel jant

hatirladiklarim bunlar illaki vardir baska...

111. yil paket Enjoy oldugu icin cosmo ile arasinda epey fark var aslinda...

1. 2 adet fazla hava yastigi
2. ESP+ (standart)
3. Dis koku sensoru otomatik sirkulasyon ozelligi
4. 2008 den sonraki cosmolarda CDC40 ve CID
5. Elektrikli kapanan dis aynalar
6. Yari deri koltuklar
7. Xenon far ve far yikama
8. Cosmolar icin ozel jant

hatirladiklarim bunlar illaki vardir baska...

Benim bildiğim hava yastıkları her modelde 4 adet ve ESP her modelde var ben essentia modeline bindim onda bile vardı :) Dış koku sensörü hakkında da bilgim yok, elektrikli kapanan dış aynalar olabilir, diğer saydığınız özellikler evet cosmolarda üstün. Ve birde ekleme yapayım ben bugüne kadar 111. yıl serisinde sunroof göremedim ama cosmolarda paket olarak alan kişiler var buda fark olabilir.

Elektirikli katlanan ayna yok ve 2008 sonrası Cosmolarda MP30 MP3 var

Evet bende ilk defa duydum standart olarak cosmoda yok diye biliyorum ama sonradan buna bir çözüm üretilmiş ve maliyeti yüksek diye duydum.

Benim bildiğim hava yastıkları her modelde 4 adet ve ESP her modelde var ben essentia modeline bindim onda bile vardı :) Dış koku sensörü hakkında da bilgim yok, elektrikli kapanan dış aynalar olabilir, diğer saydığınız özellikler evet cosmolarda üstün. Ve birde ekleme yapayım ben bugüne kadar 111. yıl serisinde sunroof göremedim ama cosmolarda paket olarak alan kişiler var buda fark olabilir.

ESP her modelde yok maalesef bu bir.:rakir:Easytronik alirsaniz ESP+ geliyordu o ayri bir durum...
2. olarak Cosmolarda ve elegancelerde 6 adet hava yastigi vardir. Enjoy ve essentialarda 4 maalesef burda bir hataniz var. (millet 8 desede perde hava yastiklari boylu boyunca tek kademedir)
Cosmolarda CDC40 ve CID standart demedim zaten olan modeller var. Sonradan takma degiller var valla olay bu ister inan ister inanama :bir:

kolay gelsin efem:cool:

Son düzenleme:
Evet bende ilk defa duydum standart olarak cosmoda yok diye biliyorum ama sonradan buna bir çözüm üretilmiş ve maliyeti yüksek diye duydum.

Elektirikli katlanan ayna yok ve 2008 sonrası Cosmolarda MP30 MP3 var

standart demedim zaten, sadece cosmolarda opsiyon olarak ekletebiliyordunuz, enjoylara ve essentialara ekletemiyordunuz renkli ekrani neyse konu dagalmasin... Paketin adi Cosmo Paketi idi. Yani Cosmo donanim araca Cosmo paketi ekleterek renkli ekran ve cdc40 aliyordunuz... Elektrikli Kapanan aynada bu paket kapsaminda geliyordu yine...

Son düzenleme:
Yanılmıyorsam
Cosmo araca paket içinde cdc40 ve renkli ekran + elektrikli katlanır ayna vardı.

ESP her modelde yok. ESP cosmo'da sanırım standart fakat araç eğer düz vites ise yokuş kalkış desteği yoktu.

Geri