Opel Astra Sedan Cosmo İle 111. yıla özel seri ile arasında ki farklar?

Yanılmıyorsam
Cosmo araca paket içinde cdc40 ve renkli ekran + elektrikli katlanır ayna vardı.

ESP her modelde yok. ESP cosmo'da sanırım standart fakat araç eğer düz vites ise yokuş kalkış desteği yoktu.

yanilmiyorsun ESP cosmoda standart diger modellerde sadece ve sadece easytronik varsa oluyordu... Yine dedigim gibi

CDC40+Renkli Ekran+Elektirikli Kapanan Ayna cosmo paketi adi altinda bir paket dahilinde geliyordu. Yukarida yazdim zaten, isteyen olursa 2009 yilinin fiyat listesini atayim :D

Bu kısaltmalar yüzünden Türkçemizi kaybediyoruz. EPS standart olarak varmış ESP evet dediğiniz doğru standart olarak yok bunu biliyorum. Ben hava yastığı konusunda tam bilgiye dahil değilim ama bana opelde söylenilen bu aracın güvenlik özellikleri baz modelde de full olan modelimizde de aynı demişlerdi. Gerçi showromlarda çalışan bayanların bilgisine göre araba alırsak yokuş aşağı boşa atıp gitmek gibi bişe olur :)

Bu kısaltmalar yüzünden Türkçemizi kaybediyoruz. EPS standart olarak varmış ESP evet dediğiniz doğru standart olarak yok bunu biliyorum. Ben hava yastığı konusunda tam bilgiye dahil değilim ama bana opelde söylenilen bu aracın güvenlik özellikleri baz modelde de full olan modelimizde de aynı demişlerdi. Gerçi showromlarda çalışan bayanların bilgisine göre araba alırsak yokuş aşağı boşa atıp gitmek gibi bişe olur :)

Yani ben size en dolu cosmo donanimi yazarsam eger 2009 modelde goreceginiz en dolu astra h

Cosmo doananim secenegine ek olarak

1. Cosmo Paketi (CID+CDC40+Elektrikli Kapanan Ayna+TPMS (easytronik varsa))
2. AFL paketi (Bi-xenon viraj lambasi + Far Yikama + Oto Far yukseklik AYari)
3. Akilli anahtar (Keyless Go)
4. Panaromik cam tavan (Elektrikli)
5. IDS+ (Spor surus modu+Sertlik ayarli amortisorler ve alcaltilmis sase)
6. OPC Line paketi (Yan marsipiyerler, on ve arka ek ile tavan spoyleri ve spoylere ozel anten)
7. Alirsaniz Easytronik Vites (Yokus Kalkis Destegi + DDS)

Unuttugum varsa kusura bakmayin...

Evet bu full donanımlarda 2.el olarak bulmam gerçekten çok zor zaten sıfır olarakta üretilmiyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim baya fark varmış tahminde etmiştim bu kadar fark olacağını..

Evet bu full donanımlarda 2.el olarak bulmam gerçekten çok zor zaten sıfır olarakta üretilmiyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim baya fark varmış tahminde etmiştim bu kadar fark olacağını..

ben gecen bir adet buyukcekmece de satilik gormustum cosmo OPC Line ve akilli anahtar haric olan idi 45 bin tl istiyordu bulsanizda mantikli fiyatlar yok maalesef :mad:

ben gecen bir adet buyukcekmece de satilik gormustum cosmo OPC Line ve akilli anahtar haric olan idi 45 bin tl istiyordu bulsanizda mantikli fiyatlar yok maalesef :mad:

Evet çok doğru diyorsunuz sanırsam 2011 111. yıl serisini almak daha mantıklı gibi geliyor arada dağlar kadar fark yok kullanılack ve güvenlik olarak özellikler hemen hemen aynı sayılır.

mesela bir ornek gayet dolu bir arac Cosmo paketli TPMS+Ayna Kapatma+CID+CDC40 var, gayet saglam ama paraya bakin :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opl-astra-1-3-cdti-cosmo-hatasiz-96223415/detay

Yani ben bu fiyata hatta 37000 civarına çok temiz bir 111. yıl seri araç alabiliyorum. Modelde 2010 oluyor. Ben biraz daha araştırmaya devam edeyim acele yok :) Yılbaşından sonraya kadar bile beklerim elbet birgün mantığıyla.. (:

Yani ben bu fiyata hatta 37000 civarına çok temiz bir 111. yıl seri araç alabiliyorum. Modelde 2010 oluyor. Ben biraz daha araştırmaya devam edeyim acele yok :) Yılbaşından sonraya kadar bile beklerim elbet birgün mantığıyla.. (:

Eger bir tercih yapilacaksa benim fikrim bir yas kucukde olsa cosmo dur, cosmo kullanmayan farki anlamaz :D Inanin uzun yolda o koltuklarin degeri anliyor ve verdiginiz her kurusa degmis diyorsunuz. Cosmo da mesela koltuklarin meteryali degil yapilarida farklidir, mesela surucu icin baldir destegi var koltukda :D

Geri