Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Ayhan bey,
Ses aslinda aracla pekte ilgisi olamayan bir konuymus. Yetkili bir servisin sifir aracta yaptigi basit bir hata. Araci satin alirken karter muhafaza kapagi taktirmistim, orijinal. Sevgili ustamiz 3 adet civatayi araca sabitlemis, bir tanesini unutmus :)

Ayhan bey,
Ses aslinda aracla pekte ilgisi olamayan bir konuymus. Yetkili bir servisin sifir aracta yaptigi basit bir hata. Araci satin alirken karter muhafaza kapagi taktirmistim, orijinal. Sevgili ustamiz 3 adet civatayi araca sabitlemis, bir tanesini unutmus :)

:):)

günaydın herkese..

İnternette gördüğüm yazı bugün başıma geldi kırmızı ışıkta klima açıkken araba istop etti:(

Görüşemiyoruz iki gündür..

Güncel başlık:)Sedancılar..

2 gün önce başıma bişey geldi.Araştırdım çoğu astra h cilerin başına geliyormuş.Korna çalmıyor.Servisle görüştüm yazılım hatasıymış.

Ayhan bey,

O kadar olsun..sizin adınıza sevindim..ben de yetkili servise taktırmıştım...tıkırtı ve ses konusunda ben de çok dikkatliyim..ama kendi aracım için konuşayım.rahatsız edecek bir durum yok....güle güle kullanın...

klima açıkken şimdiye kadar stop ettirmedim ama daha fazla gazla kalkmak gerektiğini anladım..özellikle yokuştaki kırmızı ışıklarda...

hepinize selam....

Geri