Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
hayırlısı ya :).Belkide satmam.

merhaba arkadaşlar...

Sedancılar iyi akşamlar:)

Sizede iyi aksamlar kardeşim.

Pazartesi günü 1 saat falan süren işlemle yapıldı...Mehmet Bey İzmirdeydi...Buluştuk..Hatta benden sonra bir tane bmw 320d yaptırmak için sıra bekliyordu..box varmış araçta..siyah duman ve sağırlık sorunu varmış..sahibiyle görüştüm..box ı orada söktüler hemen..sanırım benden sonra onlarda yaptırdılar...sonuçta benim araca uygulandı..memnunum...gözlemlerime göre turbo sanırım daha alt devirlerde açıyor..bu da açılana kadar ki cansızlığın önüne geçiyor..şu ana kadar 250 km falan yaptım..çok kolay ve hızlı devirlendiğini gördüm..frenleme mesafesine dikkat etmek lazım..önceki haline alışmıştım ,şimdi frene biraz daha sert basıyorum..bu da zamanla alışılır herhalde..yakıt için herhangi bir değerlendirmem yok..ama daha fazla gücün mutlaka bir bedeli vardır..limitler aşıldığında...olumsuz bir şey göremedim..şimdilik her şey normal...saygılar...

İyi Akşamlar kusura bakmayın meşgul ediyorum.Bende astra sedan arıyorum km düşük benzinli manuel vites 30000 TL civarında, özelden mesaj atabilirsiniz.Meşgul ettiğim için özür dilerim

Geri