Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Merhabalar arkadaşlar.Uzun zaman oldu msj gönderemedim umarım iyisinizdir :)
Bi sorum olucak izninizle bizim bu aslan parçaların kapı kolon cm leri kaç bileniniz varmı ?

önler 17 arkalar 13 cm..hayrola değişim mi var?..saygılar...

Öylede bazen istop ediyor araba kırmızı ışıkta falan her kırmızı ışıkta istop etcekmi korkusu yaşıyorum:confused:

klima açıkken mi yapıyor?..yoksa normalde yapmaması lazım ama..ben de bazen debriyajı hızlı kaldırınca, klima açıkken yapıyor onu..ama sebebi benim..onun içinde dert etmedim...

önler 17 arkalar 13 cm..hayrola değişim mi var?..saygılar...

Çok teşekkür ederim.Evet değişim olucak pek memnun değilim çünkü.Normalde 7 kolon var ama bnm taktırdığım ekran da 4 çıkış var sanırım perfrmansı düşürüyor.O yüzden değişim olucak.

Bu arada servislerde özel çekiş kontrol yazılımı yenileniyor.Arabanın çekişi rahatlıyo.Özellikle uzun yolda biraz daha tasarruf sağıyor.60 tl di kampanya dönemine girdiler 30 tl ye düşmüştü.Şu an çıktımı bilmiyorum.Bildiklerimi paylaşmak istedim.Hayırlı günler...

Çok teşekkür ederim.Evet değişim olucak pek memnun değilim çünkü.Normalde 7 kolon var ama bnm taktırdığım ekran da 4 çıkış var sanırım perfrmansı düşürüyor.O yüzden değişim olucak.

anfisiz pek bir şey değişmiyor..bende önleri companentle değiştirdim..sonuç aynı...anfi şart....hertz almıştım..dsk165..fark yok..

Jbl düşünüyorum ben.Zaten kendinden anfili oda olmadı anfi elimde var destekleriz.

ÖNCELİKLE BÜTÜN ARKADAŞLARA SELAMLAR. İLK MESAJIM SİZLERİN MUHABBETİNİ DUYUNCA DAYANAMADIM KABUL EDERSENİZ BENDE KATILMAK İSTEDİM. Benim araç 1.6 benzinli tüp taktıran arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Daha önce karbiratörlü bir aracımda tüp vardı çok sorun yaşadım yeni sıralı sistemlerde sorun olmadığı söyleniyor ama kullanan arkadaşlara bir danışayım dedim. Astra sedan lpg nasıl olur performans kaybı olurmu? acaba

İşte benim aslan parçası ;)

Ekli dosyalar

• DSC02158.webp
    DSC02158.webp
    58.6 KB · Görüntüleme: 35
  • DSC02156.webp
    DSC02156.webp
    45.5 KB · Görüntüleme: 31
Öncelikle hoşgeldiniz, maşallah güzelmiş benimkinin aynısı sadece jantlar farklı maşallah..

Geri