Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jetta yı almışlar kısaltıp üstünü açmışlar demişlerki eeee bunun adı ne olsun bulamamışlar ve EOS...ruk olsun demişler... kızmayın ya bu saatte gıcıklık olsun dedim
Valla Eos'u da Twintop'u da canlı gördüm objektif konuşim astra çok daha çekici ve karizma..resimleri de kendini belli ediyo zaten eos çok çakma olmuş.
Astra sedanı alırken görüp aşık olmuştum twintop'a.. Eosu dışardan gördüm, o da fena durmuyır ama markacılık yapmadan gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Astra twintop mükemmelllllllllllll. Bayılıyorum ona 40 milyarla sınırlı olmasaydı bütçem ciddi ciddi düşünürdüm. Alıp binene hayırlı olsun.
Jetta yı almışlar kısaltıp üstünü açmışlar demişlerki eeee bunun adı ne olsun bulamamışlar ve EOS...ruk olsun demişler... kızmayın ya bu saatte gıcıklık olsun dedim
Astra daha çekici geliyo dizaynından dolayı kesinlikle objektif olarak söylenmiş bişey eos sanki biraz küçük bi araç bide vw bayiisinde gördüm arka koltuklara oturulması imkansız gibi bişey. Astrada farklı sayılmaz ama yinede ayak koyucak yer var