Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sac çıkışa sahip olan eksozu krom kafa yapmak için gittiğim eksozcuda daha ne olduğunu bile anlamadan sağ tarafa da çıkış yaptırmış olarak buldum kendimi
allah kaza bela göstermeden ağız tadıyla bindirmek nasip etsin böle efsanelerin halen orj. olarak ayakta kalması sevindirici çünkü düzgünleri artık yok denicek kadar az :good:
Sağ taraftaki klima havalandırmasının kanatlarını birlikte hareket ettiren klips yerinden çıkmıştı bende müsait bir zamanda söküp yerine taktım. Aynı zamanda torpidoyu soğutmaya yarayan klima hortumunuda sağlamıyla değiştirdim.
aman o klips e dikkat benim arabayla aynı sizin calibra nın ön göğsü. bende o klipsle uğraştım iki hafta önce sağ koltuk önde olursa binerken dizlerini çarpıyor insanlar. kırılırsa o mozulu bulmak çok zor. hurdacılardaki vectra ve calibraların hiç birinde sağ havalandırma kanalı yok o yuzden yolcu koltugunu en geri pozisyonda tutuyorum. bindikden sonra ayarlasınlar koltugu en degerli parçalardan biridir ona göre elinize sağlık calibraya hakkettiği değeri veriyorsunuz takipteyim
Calibra kullanmış olanlar veya yakından tanıyanlar bilirler far yapısı nedeniyle aydınlatması çok iyi değildir. İşin ilginci 94 model araçta mercek de olunca ben de niye xenon takmayım ki diye düşünüp xenon montajı yaptım. Kısalar H1 sisler H3. Aydınlatmada baya fark etti. Şimdilik oldukça memnunum.
Sağ egzoz çıkışını nerden verdi usta? sağ tarafta benzin pompası ve yakıt hortumları var.. daha geriden alırsa bu defada benzin deposunun tam altına geliyor.. Merak ettim nasıl yaptığını..