OPEL calıbra yenıden doguyor

:d:d:d:d

GM grubunda Monaro VXR diye bir canavar var zaten de sadece Vauxhall ve Holden armalı satılıyor, Opel yok maalesef...
monaro omeganın coupesidir doğal olarak segmenti e segmentinde , calibra ise d segmentinde çıkmış ve yine eskisi gibi d segmentine ait bir araç olucak ayrıca vauxhall zaten opel ha opel ha vauxhall bunu dememdeki amaç monaro VXR gibi bi canavara opelinde sahip olduğunu belirtmek yalnış olmasın yoksa herkesi biliyor :D

Son düzenleme:
açıkçası biraz daha özgün olmasını beklerdim
fotolara göre yorumlarsak insignia nın tek kapılı opc tamponlu versiyonu gibi duruyo:D
ancak fotolarda bariz bi şekilde sanal yani insigniayı photoshoplamışlar:D
bakalım buna benzer bişe çıkarsa baya iş yapar
edit : bi daha baktımda insignia ya benzesede benzemesede güzel olmuş bide sağlam motor koyarlarsa çok can yakar
araç zaten gtc conceptin photoshoplusu insigniayı alıp photoshoplamamışlar , zaten gtc concept insignianın tek kapısı lanse edilirkende durum böyleydi tabii millet sanıoki gtc concept insignianın halefi araç ilk çıktığından beri ozaman adı belli olmadığından vectra coupe yani efsanevi calibra olarak bilindi. Yabancı sitelerden gtc conceptin tanıtım yazılarını veya unveiling videolarını izlemenizi öneririm.

su konu olayı dogru yanlıs yere actıyasam artık kusura bakmayın benım acemılıgım arkadaslar.haberı bır ıngılız sıtesınde cıktı ve orda dırek calıbra dendı baska bır ısım olarak soylenmedı aracının logosu vaukhall evet ama unutmayınkı haber ıngılız menseylı cıktı ondan adamlar sanırım bole yaptı ama cıkıcagı ısrrarla solenıyor..bıldıklerım bunlar

Calibra gibi bir efsane böyle basit bir kimliğe bürünüp tekrar piyasaya çıkmaz bence ayrıca bu hale gelene kadar 10 kere fotoğrafçılara yakalanırdı

o resımlere sırketler ızın verıyor cıkıcanın duyulması ıcın lutfen bıraz kafamızı kullanalım:)

calibra adında geliceni bende pek sanmıyorum ama gtc concept calibranın halefi olarak tanıtıldı dediğim gibi unveiling videolarını izleyin

Geri