OPEL calıbra yenıden doguyor

insignia'nın coupe versiyonu gibi renkte (opc) arden mavisi ßence insignia OPC olabilir calibra deilde:D ne olursa olsun hos bi tasarım :good:

bu renk sadece OPC lerde oluo die biliorum :D insignia opc iste :D :D :D :D :kop:

anlamayanlara tercumede yapcam gozluklerını cıkarsınlar artık..evet opc rengı orenk

doğru linki inceledim yeni calibra geliyor ama bu çizimin bir konsept çizimi olduğunu anlatmış sanırım linkte. Çok inceleyemedim ama sanırım detaylar değişebilir.

evet anlamaz bunlar ıste

yok estagfurullah niye anlamasınlar anlarlar tabiki hülya...Bazen yeni piyasaya çıkacağı zaman söylentiler oluyor ya öyle sanıldı sanırım. Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu.hımm bide bu opc style tabiki genel hatlarda olmasada detaylarda elbette değişiklik olacaktır üretim sırasında.

Son düzenleme:
yooo benım asparagasla ısım olmaz oyuzden yabancı ve guvendıgım sıtelere bakıyorum.alman ve ıngılız oto sıtelerı genelde saglam oluyor.bıde calıbramız olsun yenı tıgrayı begenmedım:(

Ben tigralara pek ısınamadım zaten ama her zaman bir calibra sevdası vardı içimde ama modelleri eski diye almaya güvenemiyordum. Yenisi çıkınca artık bir göz atarız:D buarada bu linkte 2009 da mı piyasaya çıkacağı yazıyordu?sanırım vectranın mı yeni modelini çıkarttıktan sonra üretilcek mi yazıyordu tam okuyamadım sonlarını uzundu da:D

Geri