o arabanın max sürati 155km eğer 2. vitesin 90km ise 3 vites olması normaldir. 2005 model 1,2lt corsaya binmişliğim var. 80kmyi görürsen öp tepene koy 2. viteste.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence boşu boşuna dalga geçmeyin hiç kimse inanmıyor ayrıca snn araban eski benimki daha 27.000 km de ayrıca sen hiç bindinmide konuşuyorsun...??
araba 1000 cc diye gitmicekmi yapan adam düşünür zaten mühendislerden iyi biliyorsan lafım yok
Partnere birşey diyemem ama bizim şirketteki 1.9 doblo ile asla kapışmam.
ilk önce merhabalar arkadaşlar bizim sitede oturan bir abi var arabası partner 1.9 d bana diyorki benim araba seninkini geçer diyor dedimki geç dedim benim arabayı bi kullan kullandı bildiğiniz gibi easytronic olduğu için alışması gerekiyor yavaş dedi benimle iddaya girmek istiyor ve deniyeceğiz..sizce hangisi daha hızlıdır gerçi karşılaştırcak araba değiller ama ben sorimde iddayı kazanimm.. 25 kmlik bir yolda hızlanma saniye bakımı felan hangisi geçer ben arabayı düzde kullanıcam ona göre sizce hangisi alır..??
peugeot partner 1.9d opel corsa 1.0
1900 cc dizel 1000cc benzinli
71 hp 59 hp
benim önceden partnerimde vardı ama ben corsamla 2 nci vitesle corsada 90 yaptım..
partner le ise 70 yaptım..
sizce hangisi..??
kardes bir eksozcuya git altinda 2 tane susturucu var söktürt düz boru koydur arabana 18 hp daha kazanirsin
emin misin? 18hp? 2 susturucu 18hp ise bende 2 susturucu 1 katalizör var demek kafadan 27hp varmışta haberim yokmuş... peki direk egzoz manifoldunu söksek bi 20hp daha alır mıyız?