opel corsa 1.3 cdti essentail c'mon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar herkese
ilk arabamızı almaya çalışıyoruz ama zahmetli işmiş. opel corsa 1.3 cdti essential c'com paketine baktık. 30.250 fiyat verdiler. 0 araç için. bu araç için uygun mudur fiyat , birde araba yı test etmedim ama çekişte falan sıkıntı olur mu kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizde opel ailesine üye olucaz inşallah
saygılarımla

75 bg olan motor bu herhalde 30250 tl olduğuna göre.. Bence arabayı test edin önce.. Sonra ah vah çekmiyor gitmiyor dememek için bence(opelin fiyat listesine göre) 1400 tl daha verip Essentia C'mon Paketli 1.3 CDTi Dizel ecoFLEX - 95 HP alın derim, tabi şartlar el veriyorsa.. zaten minicik motorlar bizim araçlar, ne kadar bg o kadar iyi..

işte 1400 daha verip ecoflex 90 beygir mi yoksa 1400 daha verip enjoy 111. yıl modelini mi almak lazım, ecoflexde donanım aynı sadece beygir farklı , o parayı hadi verdim diyelim üst donanıma mı vermeli yoksa 95 hp lik motora mı bilemedim valla :)

1400 daha verin 111 alın.

75 hp olanı test edin yeterli derseniz Enjoy111 alın bende Enjoy+SP 90hp var ben çok memnunum yakıt performans,bastıkça gidiyor yani araç ağır zaten bunu içinde dengeli gidiyor :D
75 hp olmazsa,chip tuning ile 90 hp civarına çıkar zaten :)

bu arabanın 75 hp sini kullanan var mı acaba , çekiş ile ilgili sıkıntı var mı acaba, ben gidip test sürüşü yapıcam ama antalya ya yokuş falan bulmak zor biraz. :)

Abi bende 75 hp lik var bas basabıldıgın kadar rampalarda banamısın demiyo cok memnunum bide araba 70000 de taş gibi maşallah...Ama eğer 1400 tl fark varsa kesinlikle 111. yıl özel aracı alın derim

yada ikisini de alın :D hem 111. yıl hem güçlü motor.. 2-3 ay daha fazla taksit ödemiş olursunuz ama arabanız yıllaaarca tam takım olur :D

ha bide antalya demişsiniz bu demek oluyorki 7/24 klima... Klima motorun aşağı yukarı 7 beygirini sömürür..

keşke para olsada 1.3 cdti enjoy 111.yıl 90 hp lik arabayı alabilsek ama o kadara çıkamıyorum 34.000 tl . ben aslında essentia c'mon diye düşünüyoduk 30.250 tl dediler , işte biraz zorlayıp enjoy alabilir miyiz diye düşünüyorum onun üstüne de çıkmamak lazım sonu yok çünkü hadi 2 daha verelim şuda olsun buda olsun derken uzayıp gider iş.
c.tesi gidip tekrar bakıcam bir tane bayi var antalyada ,2 hafta önce bakmıştım essentia vardı ellerinde ama enjoy var mı yok mu bilmiyorum. velhasıl diyorsunuz ki iyi arabadır alınır ....
birde yakın zamanda alan var mı acaba 30.250 iyi fiyat muı 30.829 liste fiyatı vardı 30.250 ye düştü pazarlıkta püf noktası var mı acab bunun altına inerler mi?

keske test etseydınız basda o fıyatlara bıraz daha ekleyıp 2-3 mılyar kadar astra cdti alabilirdiniz..

Geri