erkin yakıt tüketimi bende de aynı, alır almaz doldurdum depoyu , 150 km antalya şehir içinde klima açık tabii ki kullandım , sonra kuaşdası - izmir -bergama-antalya yaptım ışık, 840 km de yandı , 80 km daha gider gösteriyodu ekran ama ben aldım yine yani 900 km yol yaptım ilk depoyla ve %80 klima açıktı. bu arabanın bizi üzmeyecek bir özelliği varsa herhalde yakıt diye düşünüyorum. bunun dışında araba da şimdilik gözüme çarpan bir şey olmadı çok şükür , boya koruma yaptırsam mı yaptırmasam mı onu düşünüyorum şimdide
oğuz, aracı kullandığım bu kısa süre, doğru bir karar verdiğime emin olmam için yetti doğrusu. yakıt konusunda zaten söylenecek birşey yok motor açıldıktan sonra yakıt değeri dahada düşecektir eminim, tercih sebeplerimden biri buydu zaten. işçilik bence gerçekten çok iyi, kullanılan malzemenin kaliteside kendini hemen belli ediyor. çevremden aldığım tepkilerde çok iyi herkes doğru seçim yaptığımı söylüyorlar ve aracın görünümünüde çok beğeniyorlar.
sonuçta bir çok marka model araca baktım corsa dan önce, en ucuz diye bilinen markalarda bile corsa nın fiyatına yakın fiyat verdiler. o araçlara yakından baktığında opel in kalite farkını çok daha net görebiliyorsun.
kısaca sadece yakıt değil ben her yönüyle memnunum aracımdan...(bagaj hariç tabi