opel corsa 1.3 cdti essentail c'mon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla biz bu araba alma işine 2 ay önce 25.000 tl ye yaris bakarak başladık, hyundai 1.2 troy a baktık, sonra 30 binlere kadar çıktık. artık daha yukarı çıkamam valla.

o zaman hayırlısı olsun diyelim güzel günlerde binin :)

bende corsa 1.3 cdti essentia ecoflex 75 hp var. 1 ay önce almıştım 30.400 tl ye. 3000 km yaptım. şu ana kadar çok memnunum.

ilker merhaba

ben fiyat listesinde ecoflex in 75 hp lik modelini bulamadım ecoflex olduğuna emin misin yada 95 hp olabilir mi ?

1.3 cdti essentio c'mon paketli 75 hp 30.834
1.3 cdti essentia c'mon paketli 95 hp ecoflex 32.226
liste fiyatları

zaten o kadar çok ayrıntı var ki insanın kafası iyice karışıyor. birde pazarlık sırasında ne kadar indirim yapıyorlar yada nasıl bir taktik izlemek lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten
saygılarımla

ben de 17000 liralara 2000 cd bakıyordum,sonra şu da olsun bu da olsun diyerek 21000 liraya 2003 aldım..bugünlerde keşke -uygun ödeme koşullarını göz önüne alarak-auris mi alsaydım diyorum...iyi düşünmek lazım opelden caymayın ama en iyisi bir karar verip hayırlısıyla kazasız belasız binmek.zira açıldıkça açılıyor insan,sonu yok yani:):)

bana en son 30.900 lira fiyat vermişlerdi. emniyette bir tanıdık vardı. plakayı ve ruhsatı kendim alacağımı söyledim. böyle söyleyince 500 lira daha düşünce 30.400 oldu fiyat. plaka ve ruhsata 120- 130 tl gibi bir şey verdim.
zamanınız varsa emniyetteki işleri bayiye vekalet vermek yerine kendiniz halledebilirsiniz. böyle yapınca fiyatı kırıyorlar biraz. yalnız, tanıdık falan yoksa 3-4 gün sürüyor emniyet işlemleri. ankarada böyle. diğer yerleri bilemem.

Son düzenleme:
ha bide antalya demişsiniz bu demek oluyorki 7/24 klima... Klima motorun aşağı yukarı 7 beygirini sömürür..

Gecen ay Antalya'ya gittim 5kişi +bagaj araba gırtlağa kadar dolu klima sürekli açık çekişte en ufak düşüş olmadı ;)Klimayı Dizellerde hissetmiyorsunuz bile :)

Gecen ay Antalya'ya gittim 5kişi +bagaj araba gırtlağa kadar dolu klima sürekli açık çekişte en ufak düşüş olmadı ;)Klimayı Dizellerde hissetmiyorsunuz bile :)

Valla bi yerde okumuştum, almanların bi forumundaydı galiba, olanağı olan biri gidip de ölçtürmüş.. ne deniyordu ya o makinalara? Tekerlere yada asfalta aktarılan gerçek gücü ölçen makinalar varmış (dyno mu?).. öyle ölçmüşler işte bilgisayar açık ve kapalı klima arasında 7 HP fark ölçmüş.. bilmem benzin mi dizel mi ama çok büyük fark olacağını sanmıyorum.. 1,9 dci 100 hp renaultda bile hissediliyor (gitmiyor değil, sadece daha çok basmak gerekiyor).. Neyse yeterki serinlik olsun :)

Geri