- Konuyu Başlatan
öncelikle hayırlı olsun yeni aracın. allah kazasız belasız kullanmak nasit etsin. bende 2 gün önce teslim aldım aracımı. ben essentia c'mon paketli aldım. sen alışverişini tamamlamışsın ama araç almayı düşünen diğer arkadaşlara belki bir faydası olur diye yazmak istedim. aracı almaya niyetlendiğimde antalyada 2 bayiye uğradım biri 30.800 diğeri 30.500 fiyat verdi. ankara ya gitmem gerekti ve tesadüfen bir opel bayisine girdim aynı araç için 29.250 plakasız fiyat verdi plaka ruhsat ve trafik sigortası bana aitti ve onlarda 350 tl tuttu yani 30.800 e almaya niyetlendiğim aracı 29.600 e almış oldum ayrıca ücretsiz olarak park sensörü krom çıta ve krom kapı kolu taktılar. araç alırken mutlaka bir kaç bayiden fiyat almakta fayda var. bence tek bayiyegüvenmeyin.
valla antalyada 2 bayi yok maalesef benim bildiğim bir tek günlas var , hedef vardı o artık bırakmış o nedenle ben ıspartadaki bayiden araştırdım ben aracımı 31.750 tl ye aldım enjoy modelini , ıspartadaki bayii aradığımda bana 32.250 den aşağı yapamayız dedi ben antalyadan aldığım fiyatı sölediğimde hiç kaçırmayın o zaman çok iyi fiyat dedi. tabii ki mümkün oldukça çok yere sormakta fayda var , opelin takipçisi salıya kadar yetiştiremiyebilirim dedi arabanın teslimini bende başka takipçiden halletmeye karr verdim hiç anlamıyom bu işleri ama işallah beceririz . opel bana 325 tl geri vericek şimdi bu işlemleri kendim yaptırcağım için , umarım bir sorun çıkmaz