opel corsa 1.3 cdti essentail c'mon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dediğim gibi 75hp test edin yetmezse 90hp alın o kesin yeter :D olmazsa chip tuning :)

tekrar merhaba arkadaşlar
bugün opele gittim corsa almak için
enjoy 111.yıl için 31.750 ye anlaşmıştık alıyodum ki satıcıya şöyle bişey sordum , bu araba ruhsata 2011 diye geçicek dem idedim, çünkü bildiğim bütün diğer arabalar öyle ağustostan sonra alınca 2011 diye yazılıyo ruhsata. adam dedi ki yok opel de öyle değil 2010 teknik belgesi var bu arabaların ruhsata 2010 diye geçer dedi, 2011 e ekim 15 den sonra geçer opel dedi. kafam karıştı bu nedenle yani fiesta alsam şimdi clio alsam veya hyundai alsam 2011 olcak araba 2010 fiyatlarından üstelik. napsam bilemedim yaaa

tekrar merhaba arkadaşlar
bugün opele gittim corsa almak için
enjoy 111.yıl için 31.750 ye anlaşmıştık alıyodum ki satıcıya şöyle bişey sordum , bu araba ruhsata 2011 diye geçicek dem idedim, çünkü bildiğim bütün diğer arabalar öyle ağustostan sonra alınca 2011 diye yazılıyo ruhsata. adam dedi ki yok opel de öyle değil 2010 teknik belgesi var bu arabaların ruhsata 2010 diye geçer dedi, 2011 e ekim 15 den sonra geçer opel dedi. kafam karıştı bu nedenle yani fiesta alsam şimdi clio alsam veya hyundai alsam 2011 olcak araba 2010 fiyatlarından üstelik. napsam bilemedim yaaa
ddiğer araçlardan birine bindiğinizde,gözünüz corsa da kalacaksa verdiğiniz bi ton para boşa gider,içinize sinmez.
Ama corsa enjoya bindiğinizdeki keyif herşeyi unutturur:)

Bence çok ta önemli değil. 2.el alırken trafiğe çıkış tarihine bakarım ben. 2010 ağustosta çıkan aracada 2011 gözüyle bakmam zaten :):) Bence son 1-2 ay için anca geçerli olmalı :D

yorumlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler. 1.3 cdti 75 hp enjoy 111.yıl corsam salı günü teslim edilecek bir aksilik çıkmazsa gerçekten bu forumda kafamdaki sorulara cevap bulamasaydım herhalde bu kadar gönül rahatlığıyla alamazdım arabamı tekrar herkese teşekkürler.
s

iyi hadi hayırlı olsun kazasız belasız arızasız sürüşler :D

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun niye 2011 olarak geçmiyorki:confused:

öncelikle hayırlı olsun yeni aracın. allah kazasız belasız kullanmak nasit etsin. bende 2 gün önce teslim aldım aracımı. ben essentia c'mon paketli aldım. sen alışverişini tamamlamışsın ama araç almayı düşünen diğer arkadaşlara belki bir faydası olur diye yazmak istedim. aracı almaya niyetlendiğimde antalyada 2 bayiye uğradım biri 30.800 diğeri 30.500 fiyat verdi. ankara ya gitmem gerekti ve tesadüfen bir opel bayisine girdim aynı araç için 29.250 plakasız fiyat verdi plaka ruhsat ve trafik sigortası bana aitti ve onlarda 350 tl tuttu yani 30.800 e almaya niyetlendiğim aracı 29.600 e almış oldum ayrıca ücretsiz olarak park sensörü krom çıta ve krom kapı kolu taktılar. araç alırken mutlaka bir kaç bayiden fiyat almakta fayda var. bence tek bayiyegüvenmeyin.

Hayırlı olsun niye 2011 olarak geçmiyorki:confused:

ithal arabalarda böyle oluyormuş , arabanın teknik belgesi 2010 olduğu için ve 2010 da ithal edildiği için 2011 oalrak ruhsata işletilmiyormuş. ben araştırdım oeplden emekli bir abi bulduk ona sorduk bu kötü birşey değil dedi , diğer yerli üretim 2010 araçları ağustostan sonra 2011 diye satıyolar aynı arabayı üstelik en azından opel dürüst davranıyor bu kötü birşey değil falan diyince bende almaya karar verdim.

Geri