Opel Corsa 111 Yıl - 1.3 Cdti EcoFlex

mehmetgunay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Slm.
Opel Corsa 111 Yıl - 1.3 Cdti EcoFlex Yeni aracım 1 Temmuz itibari ile elimde olacak işallah. Bu aracı alırken çok araştırma yaptım. Sizinde fikirlerinizi almak isterim. Yakıt tüketiminden kullanışa kada fikirleriniz bekliyorum.

1.3 ecoflex motordaki yenilik nedir

arkadaşlar 1.3 ecoflex dizel bir depo ile kaç km yol yapar ort. 90-100 km hız ile şehir içi ve şehir dışı?
çünkü yeni enjoylarda motordaki iyileştirmeden bahsediyorlar. nedir bu iyileştirme bilen varmı.?

Hayırlı olsun. Ş.içi düzgün kullanımla 1000 km yapabilir.

Hayırlı olsun.Ben de aldım 1 temmuzda teslim alacağım.Clio 1.5 dci sattım.Onun kadar az yakmaz diye tahmin ediyorum.Şehir dışı 90 km sabit hızda 3,9-4,0 lt şehir içi 4,7 - 5,0 lt idi.

Son düzenleme:
arkadaşlar 1.3 ecoflex dizel bir depo ile kaç km yol yapar ort. 90-100 km hız ile şehir içi ve şehir dışı?
çünkü yeni enjoylarda motordaki iyileştirmeden bahsediyorlar. nedir bu iyileştirme bilen varmı.?

yeni enjoylardaki iyileştirmeler,1.2 -1.4 motorlarda var. euro5 motor tork ve beygir'i az da olsa yükselttiler, eksoz emisyon oranları düşürüldü. kısacası verim biraz arttı. ama ecoflex güzel seçim. hanım eğer düz vites kullanabilseydi ben de ecoflex alıcaktım ama kısmet.....

Cruise control hakkında detaylı bilgi

Arkdaşlar yeni corsada cruise control standart geliyor.
kullanımı nasıl oluyor. detaylı bilgisi olan varmı.

Arkdaşlar yeni corsada cruise control standart geliyor.
kullanımı nasıl oluyor. detaylı bilgisi olan varmı.

oldukça pratik, silecek kolunun ucunda yukarı-aşağı çevirebileceğiniz aparat var. örneğin 100km. hızla yol alıyorsunuz. aparatı yukarı çevirdiğinizde araç o hızda yola devam ediyor. devreden çıkartmak için, bu kolun ucunda bulunan düğmeye basmanız veya frene küçük bir dokunuş yapmanız yeterli..... oldukça keyifli,tavsiye ederim.

alınca resimde koyarsanız içini merak ediyorum :D

tabi eklerim resimleri

tabi eklerim resimleri

teşekkür ederim hayırlı olsun

Geri