Opel Corsa 111 Yıl - 1.3 Cdti EcoFlex

ben de aynı araçtan (75 beygirlik) sipariş ettim (32750) , yeni c3 comfort plus (31000) ile arasında çok kaldım. Allah utandırmasın, inşallah severek kullanırım.

c3 daha geniş, ferah, konfor ve estetik olarak öndeydi. dijital klima vardı. yeni kasa olduğu için ikinci elde rahat giderdi.

corsa 111 enjoy alman'dı, 2006'dan beri üretilen bu kasanın olası tüm kronik sorunları ilk yıllardaki feedbackler ile çözülmüş olmalıydı, yol tutuşu daha iyiydi, hız sabitleyici vardı. ancak belki 2 yıla kadar kasayı değiştirir yada köklü makyaj yapar.

motor gürültüleri, yakıt tüketimleri, 0-100 hızlanmaları, son süratleri tamamen aynıydı, corsa 1.3 olduğu için 1.4 c3'e vergi avantajı vardı. ncap puanları, güvenlik unsurları aynıydı. sadece corsa'da yan aynalar ısıtmalı.

c3'te herkes 1000km'ye ulaşırken corsa'da bir çok kişinin bir depo ile 800 km gidebilmesi beni düşündürüyor. göreceğiz.

maşallah ile başlayacak tüm mesajlarınız için şimdiden teşekkürler :))

Bu gece bitmez artik nede olsa sifir arabayi almaya saatler kaldiii hadi bakalim tik takkkk

Bu gece bitmez artik nede olsa sifir arabayi almaya saatler kaldiii hadi bakalim tik takkkk

bitmeaz abi uyuyamıyorz valla :D

Acaba tüm işlemler 1 günde bitecekmi oda var.yarın elimde olacakmı acabaa

acaba acaba :D

güle güle kullanın Bende bekliyorum trafik tescili

Bende sabırsızlanıyorum 32800 e aldım bende gümüş gri renk.
Dün yaptım ödemeyi temmuz vergisi ödememek için bugun girecek evraklar.
bakalım aynı gün çıkarda hafta yeni arabayla bi keyif çıkartırız.
Hepize hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle.

Arkadaşlar hayırlı olsun, bende bayinin aramasını bekliyorum.İnşallah bugüne yetişir :)

bende de 3 ay önce benzer durumlar vardı. ama sağolsun bayii bana işlemler bitene kadar yepyeni full chevrolet spark vermişti. iyiki de vermiş, tahaahüt edilen tarihten 2 gün sonra teslim almıştım aracımı..... hayırlı olsun sizlere de....

arkadaşlar bu sıfır araçlara kasko için ne teklif aldınız? yaş ve meslek ile belirtirseniz teklifinizi sevinirim. :)

Arkdaşlar bana bugün bütün sigorta şirketleri teklif atıyo gelince eklerim
Ama Aldığım fiyatlar emekli bir kişi için babamın üzerine alıyorum birimleri düşük oluyor.
34000 TL araç degeri üzerinde 753 TL ile 1100 TL arasında değişiyor. Sigorta şirketleri ne göre fiyatları da vericem

Geri