Opel Corsa 111 Yıl - 1.3 Cdti EcoFlex

hayırlı olsun..güle güle kullanın....

sağolun ;)

ben bu aracı yeni aldım 33.900 fiyatı var 1.3 ctdi 75 hp nası oluyo zamlımı aldık biz?

dostum istanbul'dan mı aldın?
bana da istanbul'da aynen 33900 fiyat dediler. cevizlibağ'daki büyük opel plaza dedi. listelerine 33870 yazmışlar. yarım saat süper fiyata inecekmiş gibi rolden role girdi adam, sonra "aa düşük bile yazmışlar son 33900 olur" dedi.

en büyük fark, istanbul'da trafik sigortası izmir'den 150 lira daha pahalı. kalan 1000 lira nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. euro haziran'da 1.92'ydi, bugün 1.98 yeniden. bayi aracı kaç paradan, ne zaman aldı, onu da bilmiyorum.

Çok Fazla Kar Ediyorlar.
Ben de ilk Fiyat aldım. İzmirde 4 tane bayi var.
34900 den Fiyat Başladı. 34.250 sonra 33.250 başka bi bayi ile 33.000 en sonda
32.800 e kadar indirdik. ama 4 gün boyunca pazarlık. Ama şu var aracın bayiye girişinin 32.892 tl olduğunu gördüm. Faturasını gösterdi. Sadece bana izmirde bizden kimse uygun fiyat veremez demişti. Öyle de oldu. Adamlar sözünü tuttu. %100 müşteri memnuniyeti. Firma adı reklama girebilir. Girmez diyen varsa verebilirim. 92 lira zararla arabayı verdiler. bugün teslim alıcam.

Çok Fazla Kar Ediyorlar.
Ben de ilk Fiyat aldım. İzmirde 4 tane bayi var.
34900 den Fiyat Başladı. 34.250 sonra 33.250 başka bi bayi ile 33.000 en sonda
32.800 e kadar indirdik. ama 4 gün boyunca pazarlık. Ama şu var aracın bayiye girişinin 32.892 tl olduğunu gördüm. Faturasını gösterdi. Sadece bana izmirde bizden kimse uygun fiyat veremez demişti. Öyle de oldu. Adamlar sözünü tuttu. %100 müşteri memnuniyeti. Firma adı reklama girebilir. Girmez diyen varsa verebilirim. 92 lira zararla arabayı verdiler. bugün teslim alıcam.

için rahat olsun . zarar etmemişlerdir.
onların primleri falanı filanı +iskontoları var.

güle güle kullanın.

Ooooooo ayın 5'i oldu hala resim felan yok halaa :) neyse , güzel araba aldınız, güle güle kullanın....

Evet Ekleyemedim daha burda bornova Trafik tescil çok yogun temmuz başı olduğu için bakalım bugun çıkacak dosya iceriden bekliyorum

Bende cevizlibağdan aldım 33.900e dün gittim 34.200 olmuş zam gelmiş dediler bide gazladılar çok şanslısınız diye:) trafik çok yoğun olduğundan bende nasipse bugün teslim alıcam.

Arkadaşlar Slm Aracı aldım . Çok Memnunum. Gerçi fotograf koyamadım. ekleyecem bu hafta sonu resimleri çekip. Bu arada yakıt tüketimi çok iyi ilk bayi den çıkardım. 50 tl yakıt aldım. tam olarak 380 km gitti ve daha kırmızı yandığında 80 km gider diyordu. ve tabi şehir içi bahsettiğim. bilginize alan pişman olmaz. Herkese hayırlı olsun. bu arda konsol çok süper

Geri