Opel corsa benzinli otomatik araç bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caglam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;
1.yıl bakımımı yaptırmak istiyorum. İstanbul'da önerebileceğiniz servis var mıdır?
İlk defa olacak konuya dair bilgi sahibi değilim ancak forumu araştırdığım kadarıyla servisleri kendim arayıp fiyat almaya başladım.
İlginç bir şekilde hepsi farklı fiyat veriyor.

Önereceğiniz bir servis var mıdır?
teşekkürler

araç garantiliyse mecburen yetkili servise götürceksiniz. yetkililerin hepsi aynı evinize yakın olana götürün.

Aracınız garantide olduğu için yetkili servise gitmelisiniz. İlk bakımda yağ ve fiilreler değişir ve yaklaşık 500-550 TL fiyat istenir. Ayrıca hepsi ayrı fiyat verir. Ya da garantiden çıkarıp özelde 3' te 1 fiyatına yaptıracaksınız. Karar sizin.

teşekkür ederim cevap verenlere.
Opel yetkili servislerin verdiği fiyatlar; 450-550 tl arasında değişti. En uygun teklif için randevu aldım.
Myopel.com üyelerine indirim olduğunu bir tane servis. Diğer servise de bunu söyledim opel corsa D araç için geçerli olmadığını söyledi.Başka bir yetkili servis ise myopel.com üyeliği ile indirim alınmadığını iddia etti.
Her yetkili servis kendi kafasına göre kurallar koymuş. Kurumsallıktan eser yok.
500 tl ise bir servisin bedeli herkese aynı olmalı. Kişiye göre değişir mi işçilik/parça fiyatı .Gerçekten adamına göre işler rahatsız edici.

Servise girmeden netleyin, servis sonrası değişik çıkabiliyor rakamlar.
Ayrıca silecek suyunu fulleyip gidin. Oradan da 10-20 lira giydirirler.

Servise girmeden netleyin, servis sonrası değişik çıkabiliyor rakamlar.
Ayrıca silecek suyunu fulleyip gidin. Oradan da 10-20 lira giydirirler.

boşaltır yine dolduru o parayı alırlar:) ondan kaçış yok ...

Evet fatura da silecek suyu da vardı. Artık kısmet diyoruz. Ben opel mar servise gittim, memnun kaldım.

Evet fatura da silecek suyu da vardı. Artık kısmet diyoruz. Ben opel mar servise gittim, memnun kaldım.

ilk yıl bakımında memnun kalınmicak bi durum yok. bişey yaptıkları da yok zaten 2 filtre bi yağ değişiyorlar 500 ü alıp yolluyolar...

ilk yıl bakımında memnun kalınmicak bi durum yok. bişey yaptıkları da yok zaten 2 filtre bi yağ değişiyorlar 500 ü alıp yolluyolar...

Aynen öyle. Arızası yok, sıkıntısı yok araçların. Asıl garanti sonrası arıza, sorun çıkınca değerlendirmek gerek.

Doğrudur, Memnun kalma sebebim fiyat ile ilgili .
Şöyle de örnek vereyim;
opel gerçek telefonda 500 lira olduğu söylediği bu bakımın..''asla ve asla bu fiyatın aşağısında opel gerçek servisinde yapılamayacağını'' söyledi.Ben de peki daha ucuz yapan servis nasıl var olabiliyor dediğimde sanki dünyadaki tek opel yetkili servisi edasıyla konuşmasının ardından beklentilerimi düşürüp ; gittiğim servisten memnun kaldım diyelim :)

Geri