Opel corsa d amortisör üst takozu

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Benim aracın artık ön amortisörleride kasislerde ses yapmaya başladı üst takozu değiştireyim diyorum. Yan sanayiler 50-60 tl civarı gm ise 178 tl arada epey fark var. Çift değiştireceğimden gm çok pahallıya geliyor sizce yan sanayi hangi markları tercih etmeliyim.

Diğer sorunsa arka amortisör gaçırtısı bunu kesmenin yolu yok mu?

eğer sorunun önden gelen gacırtıysa hiç takozları değiştirmene gerek yok. Salıncak fişek lastiklerini silikon sprey sık ses kesiliyor.

Benim aracın artık ön amortisörleride kasislerde ses yapmaya başladı üst takozu değiştireyim diyorum. Yan sanayiler 50-60 tl civarı gm ise 178 tl arada epey fark var. Çift değiştireceğimden gm çok pahallıya geliyor sizce yan sanayi hangi markları tercih etmeliyim.

Diğer sorunsa arka amortisör gaçırtısı bunu kesmenin yolu yok mu?

yan sanayi olarak DK kauçuk üretimi yerli bildiğim kadarıyla ve kullanılabilir gibi duruyor. bi bakmanı tavsiye ederim. z rotlarda sorun yoksa rot balanscıyada salıncak fişeklerine baktırabilirsin. bunlar sağlamsa amortisör üst takozları

Diğer yerler sağlam bende onları kontrol ettim ses zaten üstten geliyor sağ taraf

Ruville var birde alman malıymış kullanan oldu mu

arka tarafa slikon sprey denemedim onu deniyeyim birde acaba ne kadar ömrü olur spreyin

Diğer yerler sağlam bende onları kontrol ettim ses zaten üstten geliyor sağ taraf

Ruville var birde alman malıymış kullanan oldu mu

arka tarafa slikon sprey denemedim onu deniyeyim birde acaba ne kadar ömrü olur spreyin

ruville orjinal diye satılıyor bildiğim kadarıyla. fiyatı uygunsa düşünmeden alabilirsin

Tecrübelerim:
Originali üzerindeki 150.000 gitti.
Yan sanayiler maksimum 50.000 gitti.
Gm yedek parçasını bilmiyorum, original fabrika çıkışına yakın veya aynıdır.

gm takozlarda servislerde %50 indirim vardı işçilik serviste yapılırsa.

Bende gm 60 bin gitti sağdaki köy yolu üzerinde evim o yüzden yollar berbat

ruville 60 tl orjinale göre 3te 1 fiyatına ondan alayım diyorum işçiliğide kendim yaptığımdan servis bana pahallıya patlar :)

ruville aldım iki tane havalar ısınınca değiştirmeyi düşünüyorum değişim konusunda nasıl yapıldığının konusunu yine açarım

Geri