opel corsa easytronic 4. viteste takıldı kaldı.

Merhaba arkşadaşlar aracım 2004 corsa-c aracım günde en az 4 kontaktan birinde 4. viteste takılı klaıyo Bazen F hatası da veriyor. özel servise gösterdim beyinle alakalı olabilir dedi bayramdan sonra detaylı baktıracağım başına gelen varmı çözüm nedir. yarım lütfen

sorununa cevap olacak yazıyı yazdım.. şanzuman beyin revizyonu,şanzuman kömür değişimi ile sorunun çözülecektir.. Bazen F hatası alıyorsan birgün F hatası hiç gitmeyecek yolda bile kalacaksındır. o yüzden biran önce tamir ettir

Merhaba arkşadaşlar aracım 2004 corsa-c aracım günde en az 4 kontaktan birinde 4. viteste takılı klaıyo Bazen F hatası da veriyor. özel servise gösterdim beyinle alakalı olabilir dedi bayramdan sonra detaylı baktıracağım başına gelen varmı çözüm nedir. yarım lütfen

Aynı sorun benimde başımda arkadaşlar sorunu çözen oldumu beyinde değişti araç 4 . viteste kaliyor

arkadaslar dün arabamı park ettim 2 saat sonra calıstırdım bi baktım araba gitmiyor A ya getirdiğimde gitmiyordu sonra manuele gectiğimde vites 4 te görünüyor dolayısı ile zorlanıyor gitmiyor hatta biraz zorlayınca balatadan koku geldi sonra bir süre sonra bekledim olmadı tam cekici cagıracaktım vites 1 e gecti.
neden böyle birşey yapar.. 4 te takılmasının sebebi nedir
Sorun neymiş kardeş aynısı benimde basimda

Arıza kodunu öğrenip yazarsanız yardımcı olalım ona göre
Arıza kod vermiyor 3 4 günde bir aracı herhangi bir calistirgimda direk A4 kalıyor kalkışı A1 değilde A4 le yapiyor

Arıza kod vermiyor 3 4 günde bir aracı herhangi bir calistirgimda direk A4 kalıyor kalkışı A1 değilde A4 le yapiyor
opcom yada tech2 ile bakınız mı şanzımanda arıza kaydı bırakması gerekir

Geri