Opel Corsa Flex Floor - (Yapılır mı?)

Evet Alican söz sende Marangazdan online bağlantı bekledim ama olmadı... Son durumumuz nedir?

Dün araç içi yalıtımla uğraştım, marangoz halletmiştir bugün uğramaya çalışacağım.

Marangoz nerde senin? nasıl yapıcaz ödemeyi nasıl gerçekleştiricez kardeşım? beni haberdar edermisin?

Bu arada yalıtım derken foto bekliyorum nereye naptın ne tğr bir yalıtım merak ettim valla

Son düzenleme:
Marangoz nerde senin? nasıl yapıcaz ödemeyi nasıl gerçekleştiricez kardeşım? beni haberdar edermisin?

Bu arada yalıtım derken foto bekliyorum nereye naptın ne tğr bir yalıtım merak ettim valla

Ben cevap verene kadar görmüşsün zaten :)
Üsküdar da marangoz, ödemesini hallederiz problem değil bitsin de önce.
Yarın sabahtan bitirmeye çalışacağım.

Hocam naptınız hallettiniz mi bagaj bölmesi işini? Uzun zamandır istiyorum fakat çıkmasına bile 280TL fiyat çekiyorlar, bu parayı vermek içimden gelmiyor. Kullanışlı olduysa biz de sizin yere yaptıralım, ya da en azından ölçüleri ve yol yordam tarif ederseniz biz de bulduğumuz marangoza anlatalım.

Bu arada ben de İstanbul'dayım ama Bahçeşehir'deyim.

Yok yaptıramadık açıkcası farklı bir malzeme kullanılıyor sağlam olması için ağaç işine girince kaldırılamayacak kadar ağır oluyor. alican görürse detay bilgi verir.

Yok yaptıramadık açıkcası farklı bir malzeme kullanılıyor sağlam olması için ağaç işine girince kaldırılamayacak kadar ağır oluyor. alican görürse detay bilgi verir.

Tahmin ettim fazlaca ağır olacağını hocam. Yanıt için teşekkür ederim. Çıkma bulmaktan başka çare yok sanırım.

Geri