24 Eyl 2013 Konuyu Başlatan #41 ilker_yusuf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Mar 2013 Mesajlar 1,734 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Epsilon' Alıntı: Tahmin ettim fazlaca ağır olacağını hocam. Yanıt için teşekkür ederim. Çıkma bulmaktan başka çare yok sanırım. Genişletmek için tıkla ... Çıkma yada bir malzeme adı vardı şimdi hatırlamadım alicandan öğreniriz. onadn yapmak lazım.
Epsilon' Alıntı: Tahmin ettim fazlaca ağır olacağını hocam. Yanıt için teşekkür ederim. Çıkma bulmaktan başka çare yok sanırım. Genişletmek için tıkla ... Çıkma yada bir malzeme adı vardı şimdi hatırlamadım alicandan öğreniriz. onadn yapmak lazım.
25 Eyl 2013 #42 E Epsilon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Nis 2013 Mesajlar 198 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et ilker_yusuf' Alıntı: Çıkma yada bir malzeme adı vardı şimdi hatırlamadım alicandan öğreniriz. onadn yapmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam, siz düşünürseniz beni de dahil ederseniz sevinirim.
ilker_yusuf' Alıntı: Çıkma yada bir malzeme adı vardı şimdi hatırlamadım alicandan öğreniriz. onadn yapmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam, siz düşünürseniz beni de dahil ederseniz sevinirim.