gerçekten şüpheli. acaba netice ne oldu merak etme ye başladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de kazanın orada olup olmamasının, buna direğin yol açmamış olmasının ne önemi olabilir, sonuçta ortada bir hasar var, yegane sorun içkili olarak araç kullanılması olabilir. Onda da daha büyük hasara neden olabilecek bir kaza yapabilirdi. Hava yastıklarını ve emniyet kemeri gergisinin harekete geçirecek başka ne olabilir ki ve bu çocuk böyle bir kazadan ne fayda sağlamaya çalışabilir ki.
Belki derdimi tam anlatamadım tekrar sorumu açayım.
Böyle bir durumda kalmasının arabanın sahibine getireceği ne yarar olabilir ki, bu tip bir mizansen hazırlasın ve kasko şirketini aldatmaya çalışsın. Ön camın kırılması için desek zaten çoğu kasko şirketinin senede bir kez ücretsiz cam değiştirme hakkı var. Adam zevkine hava yastıklarını mı patlattı yani ...? Öyle ya da şöyle kasko bu gibi durumlar için yok mu?
Haklısınız malesef ülkemizde işin bilincine sahip olmayan insanların yaptığı bir yorum gerçekleri farklı bir boyuta ve maduriyete neden oluyor. Ben sigortacıyım, sigorta acentem var ve böyle durumlarala çok sık karşılaşıyoruz, aslında acenteniz böyle bir duruma gerek kalmadan olayı çözebilirdi sonuç olarak sizi en iyi tanıyan o. Bölgedekiler sizi tanımazlar. Sanırım o biraz pasif kalmış duruma. geçmiş olsun umarım birdaha böyle şeylerle karşılaşmasınız.