- Konuyu Başlatan
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar sizden gelen cevapları göremiyorum sayfada..
kütahyaya geçen ay gelmiştim. arabanın sorunu camsuyu atmıyordu. işim uzadı kütahyada bu arada o sorunumu yaptırmak için sanayiye gideyim dedim. oto elektrikçi buldum. hemen sökmeye başladı silecek motorunu falan. fiyatı nedir bunun diye sordum motoru komple değiştirecem 250 ytl falan olur dedi. o kadar param yok dedim uzaklaştım. daha sonra çorum sungurluda her zaman gittiğim fuat usta var elektrikçi. o baktı öndeki plastiklerin deliği kireçten tıkanmış o yüzden atmıyomuş suyu. kütahya geldi aklıma birden. haybeye verecektik 250 ytl yi nerdeyse.
alcak olursan seat al bence..vw dan düşük fiyata,aynı motora ve aynı iç-dış parçalara ve daha yüksek donanım sahip oluyosun..iç işçilik biraz daha düşük okadar.servisleri de uğraştırmıyor,samimi bir ortamda sorunun halloluyor...enazında seat erya böleydi..Şunu demeliyimki İyiki 2. el bi opel almışım.Aracımda garantide olmadığı için hep arıza işlerini kendi ustama yaptırıyorum ve oda sağolsun her zaman bana yardımcı oluyor.
Ama şuna çok şaşırıyorum.Bir dünya devi opel nasıl olurda türkiyede böyle büyük servis sorunları yaratır?
Aracımı değiştirmeyi düşünmüyorum.Olduki değiştirirsem Wolksvagen veya seat alacam.
Opel den sıfır araç aldım;ama hatalı(lekeli) farlarla idare ediyorum!!! daskinoglu [01 Aralık 2007, 14:41]
"Opel Astra 1.3 cdti cosmo-xenon paketli aracımı 15 mart 2006 tarihinde aldım.Aracımı aldığım günden beri birtakım arızalar meydana geldi.Bunların çoğu da genel olarak astra h kasadaki ortaya çıkan kronik arızalar.Bunları kısaca sayarsak:direksiyondan gıcırtı sesi geliyordu,izole edildi-cim modülü arıza yaptı,garantiden değiştirildi-sis farları sürekli çatlıyordu 2-3defa garantiden değiştirildi- turbo basınç sensörü arıza yaptı,garantiden değiştirildi-soğuk havalarda motoru çalıştıramıyorum,marş motoru garantiden değiştirilcek,salı günü Altunizade Arkas ta değiştirilcek.
Kredilerle ve binbir güçlükle aldığım,çok dikkat ederek kullandığım arabamda fabrikasyon hatası diyebileceğimiz yukarıdaki sorunlar meydana gelmiştir.Garantiden halledilmesine rağmen,arabamı servise bırakıp almaktan,servisten çıkamaz olmuşumdur.Bu bana maddi manevi kayıplara neden olmuştur...40bin ytl fiyatı olan,üstün alman teknolojisine sahip bi araçta bukadar hata çıkması normalmidir?Fabrikada banttan çıkarken hertürlü son kontrol ve testi yapılmamışmıdır da ben kendimi Opel fabrikasında çalışan son kontrolör gibi hissediyorum?.
Lakin arabımı aldığım ilk günden bu yana xenon far sistemine sahip aracımın plastik far kapaklarının içinde buğu lekelerine benzeyen(ama kesinlikle aldığım ilk günden beri duran ve buğu lekesi olmayan birtakım lekeler) lekeler bulunmakta..Israrla buğu lekesi değil diyorum,xenon far sistemine sahip araçlarda olabilcek türdeki leke ya da buğulanma değil..Bu lekelerden dolayı farlarımın aydınlatma performansı düşüktür..Daha önce Altunizade Arkas tarafından onay çekildi ama merkez red yanıtını verdi...Böyle idare etmem söylendi..Daha önceleri bu tür şikayetle gelenlerinki değiştirilmiş ama artık değiştirilmiyormuş..Ben şubat 2007 de şiakeyette bulundum ve bu araç 20aydır bu şekilde.Opel kalitesine güvendiğim için de Opel Artı Garanti paketi alıp aracımın garantisini 2yıl daha uzattım.
Sayın Opel Türkiye yetkilileri; ben size ve Opel markasına bukadar güvenirken, sıfır olarak almış olduğum aracımda böyle bir hata olmasına rağmen,bu hata ile birlikte idare etmemi nasıl isteyebiliyorsunuz?"
Arkadaşlar şikayet yazım budur..bakalım cevap gelecek mi opel den.