opel en çok şikayet alan araç mıdır?

opel iflas etmedi. gm iflas ettim dedi. sonra almanya devleti opeli alıp başka bi firmaya sattılar. hatta daha iyi bile olabilir bundan sonra. gm firmasınında az da olsa hissesi hala var.
magna firması aldı diye biliyorum ben

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12171449

Opelden bu kadar sikayet hemde döküntü bakimi yapilmamis veya yalnis ustalarin elinde kalmis vs...
yahu el insaf su ülkede en cok forum üyesi bu opelde...diger forumlarda belki türkiyede degil ama avrupa forumlarina bakinca opeldeki ayni sikayetler hatta fazlasi var..biz kimseye opeli sevidremeyiz...onu taniyan bilir,birde sans isi...kullanmaya da bagli tabiiki...ben her araci kullandim,opel bende herzaman en güvenilir arac olarak ve ucuz arac olarak gözde kaldi...ha opelden ucuz araclar varmi efendim ben hic bir zaman ortadogu araci kullanmadim ve kullanmam bir kere onlar opelin lastikleri kadar olamaz...diger avrupa markalarina gelince.... reno? fiat? scoda? ford? bunlari arabadan hatta opel ile kiyaslanamaz..geriye? audi,Vw,mercedes,bmw mi...kardesim onlara alinacak paraya iki araba alirim...farki ne opelden?...siz kalkip da opel astrayi merceds_c lerle ayni klasa koyamazsiniz..insignia ile mercedes ve audi 4 ayni kategori sinifina girerki aralarinda ayni motor olunca fark az kalir.kalite hemen hemen ayni ...ama fiyat farki??? kesin size sifirnindan hanimlariniza bir full corsa aldirir...parca - servis? dudaklariniz ucuklar....simdi opelei hic biri ile kiyaslamayin fiyatina göre arabadir,iyi kullanirsan her zaman seni yolda birakmaz.. o ariza ve sikayetler mi? oooh onu onlara sorun......

;););)

düzgün bakılmayan hor kullanılan her araba sorun çıkarır opel,de kendini kanıtlamış her modeliyle çok güzel bi arabadır.düzgün kullanıldıktan sonra sahibini öldürür...

valla arkadaşlar ben bu arabanın görüntüsüne bayılıyorum her modelinen vectranın .. ama malsef en fazla şikayet bu araçtan ..doğrusu bu kabullenmek gerek

denizlili mehmet arkadaşıma katılıyorum. çok haklı bence opelin üstüne araç tanımam.
usta var ustacık var her eli anahtar tutan ben ustayım diyo.
yaklaşık 2 ay oldu yeni arabamı alalı eski sahibi triger seti yeni değiştirmiş güvenmedim ve söktüm doğru çıktı kayışın üstündeki yazılar daha silinmemiş ben genede değiştireyim dedim sökerken kayış bilyasının birinin civatası gevşek kayışı değiştiren usta yalama et az birşey tuttunca bırak öyle şimdi arac triger koparsa arabanın ne sucuvar.
böyle ustalar hem opeli kötülüyo hemde araç sahibini zor durumda bırakıyo o yüzden ustanızı iyi seçin.

opeLin Tek $ikayeti Bakımının zor oLması bnce Onn d$nda göSteri$ eStetik PerformanS.. Her$ey Var.. Bu fiyatta Bence Piyasada Para vericeqin En Uygun araba opeL..

araba işi elektronik gibi şanstır
kimi var alır kullanır 1 kez bile sorun çıkarmaz ( kendi aracım)
kimi var alır 1 hafta sonra yaramaz der :)
şans yani

kesinlikle katılmıyorum size. hele hurda kelimesine hiç katılmıyorum. benim corsa sıfır aldım 2004 80.000 km de asfaltta bindim. tek şöför, bütün bakımları serviste yapılıyor ama ön düzen REZALET

opele göre aklı basında usta bulmak zor diye düsünüyorum. bu yüzden de çok şikayet çikiyor.

2 gün önce opel sahibi oldum tofaş arabalarına bi daha binmem heralde

Geri