OPEL GT hakkınızda fıkrınız nedır

gt lerin hepsin de değişik güzellik vardır performans olsun yol tutuşu zevk meselesi

Yakından inceleme fırsatım oldu, açılır tavanı çok uyduruk. Kapalı haldeyken 4-5 mm açıklık kalıyor birleşim yerlerinde. Yani dışardan bakınca içi görünüyor. Toz,toprak,yağmur,sinek,böcek hatta Türkiye şartlarında aklınıza bile gelemeyecek şeyler girer içeri maazallah :) Bi gazete köşesinde okumuştum, üstü açık aracıyla gezerken üzerine ve aracın içine lağım suyu damlamış (1-2 damla olsa keşke) bahtsız birinin, köprü altından geçerken :D O gün bu gündür üstü açık yada açılabilir araçlara hiç heves etmiyorum...

Tavanı dışında diyecek sözüm yok, tasarımı güzel, performans verileri gayet iyi...

abi ikisnide aynı gün peşpeşe gidip inceledim ayrıntılı bi şekilde tavan konusunda opelin işçiliği daha güzel ama s2000 eskidi biraz, honda s3000 le falan gelirse işler değişir :)

bide opeli bence kimse küçümsemio eger öle kişiler var ise ışıklarda alıyo cevabı

opeller kendi sınıfında aynı motor hacmindeki çogu araçtan daha yüksek tork saglar

1988 yılındaki sfi ların konusunu açarsak iş baya bi uzar :)

72 yada 82 unuttum şimdi :)

60 küsür cupralara verilecegine bundan alınır bi güzel yanlanır

megane lı adam bize otobana girerken ısıklarda kafa tuttu sonra nal topladı ne bu is ya bizde 222 lira ceza

gt alırsan tek olursun,s2000 el ayağa düştü artık...

88000ytl anahtar teslim fiyatı

88 ytl bole bır arac ıcın gayet ıyı malum fransız tenekelerı oparaya abuk subuk araclar satıyor..GT ye sıyah cok yakısyor bence..bole ulasılabılr oldunu bılsaydım astraya vercem paraya dısımı sıkar onu alırdım:(

İkinci el ilanlarda 1700km'de ve şubat 2008 çıkışlı Opel GT hatta paket eklentileride var 55000 YTL diye gördüm..

wow 55 bın ytl bu arac ıcın cok makul keske astrayı almasaydım...GT adı yeter

Geri