Opel insignia 6. Vitese geçmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArdaS

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Opel İnsignia Desing 2017 1.6 ctdi

Otobanda gidiyordum. Motor bağırmaya başladı ve 6. Vitese geçmediğini fark ettim. Motor arıza lambası yandı. Hala otobandayım. 4. Vitese düşüyor o kısımda sorun yok. Aracın birkaç gün önce turbo borusu patlamıştı ve o parçanın değişimi yapılmıştı. Aynı zamanda sensörler de temizlenmişti. Bu işlemler yapılırken oluşmuş bir hata olabilir mi?

İkitellide ve toptakıpa ve esenyurt da Opeli bilen yerler var , istersniz yazayım numarasını gitmeden arayın sorun bir anlatın sorunu belki yönlendirirler , biri meşhur Nisa oto Hüseyin Usta , Diğeri Topkapı gm garaj Levent Usta Esenyurt Arda Auto Erkan abi .. Hüseyin Usta ( 0538 432 0158 ) - Topkapı GM garaj ( 532 307 77 71 ) Arda Auto Erkan Abi var. Oda oldukça başarılı ve iyi oplecidir ( 0546 736 5060 )

Tmm çok tşk ederim. Bu nisa otoyu bende görüyorum güvenilir bi işletmemi acaba

bu 3 servisde güvenilir işletmelerdir. Gözü kapalı gidilir. Ben tecrübe ettim.
Tmm çok tşk ederimm sonuca gidersem haber veririm

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
geçmiş olsun , Bir nevi ağır bakım gibi görün , Büyük dert vermesin Allah , kazasız sürüşler dilerim.

Amin cümlemize inşallah. Öyle görücez artık ne yapalım:)

Üstadım aracı Şanzımancıya götürün. Atco firmasını tavsiye ederim kurumsaldır.

Genelde 6T45 şanzımanlarda Selenoid valf sorunu görülmektedir.

Valf Değişimi işleminde Şanzımanın açılması gerekmez.

Önde bulunan Beyin sökülüp filtresi temizlenir Valfler kontrol edilir. Sorunlu olan Selenoid değiştirilir.

Komple Sıfır Beyin ünitesi 19.000 Liradır. Çıkma Beyin 6.000 Liraya Mevcuttur. Selenoidleri Yedek Parça olarak kullanılabilir.

Komple Sıfır Şanzıman 93.000 Liradır. Revizyonlu Garantili Şanzımanlar 50.000 Lira civarındadır.

Üstadım aracı Şanzımancıya götürün. Atco firmasını tavsiye ederim kurumsaldır.

Genelde 6T45 şanzımanlarda Selenoid valf sorunu görülmektedir.

Valf Değişimi işleminde Şanzımanın açılması gerekmez.

Önde bulunan Beyin sökülüp filtresi temizlenir Valfler kontrol edilir. Sorunlu olan Selenoid değiştirilir.

Komple Sıfır Beyin ünitesi 19.000 Liradır. Çıkma Beyin 6.000 Liraya Mevcuttur. Selenoidleri Yedek Parça olarak kullanılabilir.

Komple Sıfır Şanzıman 93.000 Liradır. Revizyonlu Garantili Şanzımanlar 50.000 Lira civarındadır.
3 ayrı yerle konuştum biri 100 bin dedi diğer ikisi 60 bin. Araç tork konvertörü arıza kaydı veriyor tamir de edebiliriz değiştirede biliriz diyolar ama iki işlem arasında fiyat farkı olmuyo o kısmı anlamadım 60 bin ver biz sorunu çözücez gerisi seni ilgilendirmez diyolar sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Geri